10 ani a stat legat cu un lanţ şi neglijat, până când un om cu suflet mare şi-a arătat dragostea

Un câine legat în lanţ o viaţă întreagă nu poate fi unul prietenos, ci dimpotrivă, se simte umilit, izolat şi mai ales lipsit de o mângâiere prietenoasă. Câinele din acest clip a avut această soartă până când un om cu inimă mare şi iubitor de animale şi-a făcut apariţia în viaţa lui.

Loading...

Rusty Diamond este un câine care încă de mic a fost ţinut de către stăpânii lui legat cu un lanţ şi lăsat tot timpul afară în ploaie şi frig. Dintre toţi oamenii care treceau pe lângă gardul proprietăţii unde câinele stătea tot timpul legat, Jared a fost singurul care a rămas cu totul impresionat de soarta lui.

Deşi la început patrupedul era destul de reticent şi lătra tot timpul, până la urmă s-a apropiat de gard încercând să interacţioneze cu cel care îi dorea o soartă mai bună. De teamă că ar putea fi muşcat, bărbatul era totuşi precaut atunci când îl mângâia prin gard pentru a-i câştiga încrederea.

Zile la rând a venit la el pentru a-i vorbi cu multă blândeţe, pentru a-l hrăni şi în acelaşi timp pentru a-i oferi dragoste şi afecţiune. Până la urmă s-a dovedit că patrupedului îi plăcea interacţiunea cu oamenii şi chiar era blând. Pentru că stătuse tot timpul afară, blana sa era foarte murdară şi plină de purici. Avea multe răni după urechi, câteva excrescenţe la nivelul abdomenului, iar muştele nu-i dădeau deloc pace.

Într-o zi, în timp ce Jared îl mângâia prin gard, a apărut stăpâna câinelui căreia bărbatul i-a explicat că Rusty are nevoie urgentă de îngrijiri medicale şi că a-l ţine legat în fiecare moment este chiar o cruzime împotriva animalelor. Aceasta a zâmbit răspunzând că animalul a stat legat 10-15 ani fără nicio problemă. Într-un final Rusty a ajuns la noul său stăpân şi totodată salvatorul sau, singurul care l-a preţuit cu adevărat.

Câinele a fost scos la plimbare pentru prima dată în viaţa lui, i s-a îndepărtat zgarda de la gât, a fost îmbăiat şi hrănit corespunzător. I-a fost construit un adăpost provizoriu în care să locuiască până în momentul în care îşi revenea complet şi până i se decidea soarta lui viitoare. În acest timp o familie iubitoare s-a hotărât să îl adopte şi să aibă grijă de el.

Acum Rusty se bucură din plin de afecţiunea primită, a ajuns să se înţeleagă perfect cu ceilalţi căţeluşi pe care familia adoptivă îi are şi se simte minunat în noul său cămin. Rusty Diamond chiar este un câine extraordinar!

Lasă-ne un comentariu!
Loading...

Lasă un răspuns

x

Check Also

Faceţi cunoştinţă cu Gringo – Motănelul mustăcios care topeşte orice inimă cu drăgălăşenia lui

Nu există nicio îndoială că pisicile ocupă primele locuri în topul preferinţelor utilizatorilor de internet ...

error: Content is protected !!