10 animale care nu trebuie decât să scoată limba pentru a produce o explozie de drăgălăşenie

Unii reprezentanţi ai lumii animalelor au atât de multă energie pozitivă, încât nu-şi pot păstra bucuria doar în interiorul lor şi sunt gata să-şi împărtăşească emoţiile cu toată lumea.

Loading...

Adeseori, proprietarii vor să păstreze în arhiva de amintiri a familiei poze sau filmuleţe nepreţuite cu animalele lor de companie, iar următoarele instantanee sunt edificatoare şi merită vizionate ori de câte ori vrem să ne amuzăm.

Am adunat mai jos câteva fotografii cu animale al căror aspect este pur şi simplu fermecător. Vă veţi petrece ziua într-un ton optimist prin prisma acestor imagini care vă vor binedispune instantaneu.

 

 

 

 

 

 

Faceţi cunoştinţă cu Iriss şi Abyss – cele mai frumoase pisici gemene din lume

Pisicile se numără printre animalele care prin înfăţişarea lor pot fi exemple de frumuseţe, de sensibilitate sau chiar de inspiraţie.

Oamenii judecă rapid pe baza aparenţelor. Dar diferenţele sunt cele care ne fac să fim unici! Luaţi, de exemplu, cazul acestor pisici gemene din Sankt Petersburg, Rusia. Ele au un aspect fizic distinctiv şi reale abilităţi de vânătoare, însă nimic nu le întrece frumuseţea extraordinară.

Iriss şi Abyss sunt două pisici minunate cu ochii de culori diferite, care trăiesc împreună cu proprietarul lor, Pavel Kasianov, în Sankt Petersburg, Rusia.

În vârstă de 31 de ani, Kasianov a văzut o reclamă cu aceste pisici în timp ce naviga online de pe computer. „Am fost impresionat de felul în care arată şi de faptul că sunt surori gemene”, a spus el într-un interviu acordat pentru Barcroft Animals.

În momentul în care Kasianov a văzut aceste gemene adorabile, a ştiut că trebuie să le ofere o casă. Iriss şi Abyss au heterocromie, o anomalie congenitală care afectează nivelul de melanină din iris. Deoarece melanina este răspunzătoare cu culoarea ochilor atât la om, cât şi la animale, diferenţele de nivel din globul ocular al pisicii au un efect uimitor şi captivant.

„Nu este un defect, este doar o loterie genetică”, spune Kasianov. „Pentru că părinţii lor sunt pisici domestice. Tatăl lor este un motan alb-negru, iar mama este o pisică complet albă.”

Heterocromia poate fi asociată cu pierderea vederii sau lipsa auzului, dar gemene pufoase Iriss şi Abyss sunt 100% normale.

“Ele aud şi văd perfect”, explică proprietarul lor. Tot el, spune glumind, că nu au probleme în a auzi orice conservă cu mâncare de pisici când este deschisă în partea opusă a casei.

Într-o zi obişnuită, gemenele îşi petrec timpul în jurul casei şi se asigură că totul este în regulă. “Se trezesc odată cu mine, le pregătesc micul dejun şi apoi încep să investigheze casa. Urmăresc păsările de la fereastră, se joacă cu încărcătoarele de la telefon, mingiuţe sau orice alte obiecte mici lăsate prin casă.

Deşi gemenele par identice, Kasianov ne asigură că au personalităţi diferite. Într-un interviu acordat Barcroft Animals, el spune că Iriss este foarte docilă, în timp ce Abyss este mult mai încăpăţânată şi „comunică cu tine doar atunci când doreşte”.

 

Lasă-ne un comentariu!
Loading...

Lasă un răspuns

x

Check Also

Faceţi cunoştinţă cu Gringo – Motănelul mustăcios care topeşte orice inimă cu drăgălăşenia lui

Nu există nicio îndoială că pisicile ocupă primele locuri în topul preferinţelor utilizatorilor de internet ...

error: Content is protected !!