10 animăluțe adorabile care așteaptă o îmbrățișare

Animalele absorb energia negativă din primele secunde cum ai ajuns acasă. Acestea adoră să le iubești, să le mângâi și să te joci cu ele, așa că nu ratează niciun moment în care să-ți aducă șoricelul fals sau lesa.

Loading...

Pentru că ne fac să uităm de toate grijile și problemele, animăluțele reprezintă o bucurie în viața fiecăruia dintre noi, deoarece uneori doar prin grimasele și lucrurile pe care le fac ne aduc zâmbetul pe buze.

Vezi în galeria foto de mai sus o selecție adorabilă de fotografii cu animăluțe care îți vor topi inima!

Dorința de a sta în dulap

Această pisicuță își dorește să stea în dulap și de fiecare dată când stăpâna nu-i îndeplinește dorința face această față tristă. Cine îi poate rezista?!

Sentimentul de vinovăție

Se pare că acest cățeluș se simte foarte vinovat că a dărâmat o vază cu flori, motiv pentru care stă cu capul plecat și se gândește la ceea ce a făcut.

Nebăgarea în seamă

Aceasta este fața cățelușului Copper, care își dorește cu ardoare să se joace, dar stăpânii se uită la televizor, fără să-l bage în seamă. Păi se poate așa ceva, dragi stăpâni?

„Baie? Nuuu!”

Aceasta este fața unei pisicuțe care urmează să fie spălată. Cu siguranță este dezamăgită și supărată pe stăpâni. Dar cine va avea apoi blănița curată și parfumată, cine, cine?

Efectul „Hachi: Povestea unui câine”


Este atât de trist filmul „Hachi: Povestea unui câine”, încât acest cățeluș, după ce l-a vizionat împreună cu stăpânii, cu greu și-a revenit din supărare.

Aparențele înșală


Acest pug pare mereu trist, dar, de fapt, printre faldurile groase de piele se ascunde un chip de cățeluș fericit. Îl vedeți?

Sam cel trist

Acest cățeluș pare că cerșește mila stăpânilor, care vor cu orice preț să îi facă baie. „Dar de ce trebuie să fac baie?”, pare să spună ochii acestui cățeluș adorabil.

Tristețea dinainte de culcare

Această pisicuță se întristează de fiecare dată când stăpânii vor să meargă la culcare, deoarece își dorește să se joace cu ei non-stop.

Foamea de la 4 dimineața

Când toată lumea doarme la 4 dimineața, acestei pisicuțe i se face foame, dar nu are cine să-i dea de mâncare, motiv pentru care stă supărată până se trezește stăpâna.

 

 

Lasă-ne un comentariu!
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Povestea câinelui care a salvat patru oameni dintr-un spital, după ce a intrat în flăcări să pornească alarma de incendiu

Un câine a devenit eroul a patru oameni, după ce i-a salvat din incendiul care ...

error: Content is protected !!