10 căţeluşi care sunt convinşi că pantofii stăpânilor sunt cele mai bune perne de dormit

Atunci când sunt mici, căţeluşii sunt probabil cele mai drăguţe fiinţe din lumea animalelor. Însă ce i-ar putea face chiar mai drăgălaşi de atât? Cu siguranţă momentele în care sunt surprinşi dormind pe sau prin încălţămintea stăpânilor!

Loading...

Aceşti pui adorabil cred că pantofii sunt pernele perfecte, iar imaginile de mai jos sunt cele mai bune dovezi în acest sens. Pregătiţi-vă pentru o porţie serioasă de râs!

1) Atât de dulce

Acest pui de Cocker Spaniel a adormit rapid în pantoful său preferat şi arată adorabil. Pare locul perfect pentru a trage un pui de somn. Să sperăm că proprietarul nu trebuie să plece prea curând.

2) Mult prea obosit

Acest căţeluş era prea obosit ca să mai ajungă în patul lui. El s-a aşezat pe jos, lăsându-şi capul să se prăbuşească într-un pantof. În mod evident, acest micuţ are nevoie de o porţie serioasă de somn.

3) Somn uşor

Acest căţeluş este convins că un papuc este locul perfect pentru un pui de somn. Bine că nu este cu baretă! Ar fi fost neplăcut să stea lipită de faţa lui mică.

4) Încălţăminte sport în loc de pat

Acest căţeluş nu s-a putut hotărî în care pantof să doarmă, aşa că i-a luat pe amândoi. Cât de drăguţ! Proprietarul lui va avea o adevărată surpriză când va dori să-şi facă alergarea de dimineaţă.

6) Chiar dacă vrei, nu poţi să pleci!

Acestui căţeluş nu-i pasă de faptul că tenişii erau deja ocupaţi. A vrut să doarmă, aşa că s-a ocupat de situaţie. Acum, proprietarul va fi blocat în acelaşi loc până când puiul decide să se trezească.

7) Atacul pantofilor

Nu există pantof suficient de încăpător pentru atâţia puiuţi! Această grămadă adorabilă de căţeluşi s-a cuibărit pe o singură pereche de pantofi. Cu siguranţă aceasta este o bună ocazie pentru a învăţa cum să împartă.

8) E al meu acum!

Ni se pare doar nouă, sau acest căţel arată puţin vinovat că a subtilizat încălţămintea stăpânului? A transformat această pereche de pantofi de tenis în canapeaua şi în terenul lui de joacă. Impresionant.

9) Viaţa e grea

Mai ales când eşti un căţeluş micuţ. Aceşti pantofiori sunt cumva pe canapea? Ce se întâmplă aici?

10) Confortabil

Poate că abia aştepţi să ajungi acasă şi să te descalţi la sfârşitul zilei, dar acest micuţ nu pare deranjat de acest lucru. El este nerăbdător să-şi pună lăbuţele pe bocanci.

Căţeluşii sunt cel mai bun motiv să zâmbiţi! Feţele lor adorabile aduc bucurie de fiecare dată, chiar şi atunci când îţi fură încălţămintea.

Dacă v-au plăcut şi v-au făcut să zâmbiţi, distribuiţi aceste imagini amuzante cu prietenii şi familia.

Lasă-ne un comentariu!
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Povestea câinelui care a salvat patru oameni dintr-un spital, după ce a intrat în flăcări să pornească alarma de incendiu

Un câine a devenit eroul a patru oameni, după ce i-a salvat din incendiul care ...

error: Content is protected !!