10 de cazuri în care oamenii au salvat animale greu încercate şi au fost răsplătiţi într-un mod incredibil

Aceste animale au avut un început dur în viaţă, dar au fost salvate de oameni cu inimi uriaşe.

Loading...

Ţineţi şerveţelele la îndemână, pentru că veţi vedea cât de recunoscătoare pot fi aceste creaturi adorabile.

Indi, cangurul orfan

Indi este unul dintre locuitorii rezervaţiei „The Kangaroo Sanctuary” din Alice Springs, Australia. Orice ar face aceşti oameni care salvează animale, cu siguranţă fac lucruri minunate, pentru că Indi nu este singurul cangur care îi îmbrăţişează în fiecare zi.

 

Motanul Nobby Nobbs

Acest motan avea 12 ani şi era complet surd când în cele din urmă a fost adoptat, după ce locuise într-un garaj din Texas. În ciuda atâtor ani în care a fost neglijat, când Karyn Poplin de la Kitty Adventure Rescue League and Sanctuary l-a întâlnit pe Nobbs, acesta s-a ataşat imediat de salvatorul său şi de atunci sunt nedespărţiţi.

 

Leul Juniper

Se pare că Juniper oferă mai mult decât un pupic prietenos în această fotografie, îmbrăţişând-o pe salvatoarea sa, Ana Julia Torres. Femeia a salvat leul dintr-un circ unde suferise multe abuzuri.

 

Veveriţa Bella

În 2009, Brantley Harrison a găsit un pui veveriţă care fusese atacat de o bufniţă. După ce a îngrijit-o timp de 5 luni, femeia a eliberat-o pe Bella în natură. În ciuda faptului că a fost fericită să trăiască în mediul natural, Bella şi-a vizitat familia adoptivă în fiecare zi, timp de 8 ani!

 

Un câine recunoscător

Este destul de rar ca un animal de companie să se bucure când merge în vizită la veterinar, dar acest patruped ştie exact cui să mulţumească pentru că îl face să se simtă mai bine. O zi de lucru minunată pentru veterinari şi personalul medical.

 

Duke

Duke şi proprietarul său au fost prinşi de inundaţii în timpul unei furtuni din Texas. Proprietarul lui Duke a reuşit să-l ţină lângă el în timp ce a sunat după ajutor. Este clar că patrupedul ştie cine şi-a pus viaţa în pericol pentru a-l salva atât pe el, cât şi pe proprietarul său. Când a ajuns pe teren sigur, câinele a alergat imediat la pompierul salvator, copleşindu-l cu sărutări.

 

O lebădă recunoscătoare

Lebedele nu sunt cunoscute ca fiind afectuoase, dar aceasta este foarte fericită să-şi arate dragostea faţă de bărbatul care a ajutat-o să se facă bine şi apoi a eliberat-o în habitatul său natural din Marea Britanie.

 

Jaguarul Jiquitaia

Când soldaţii brazilieni au găsit un jaguar rănit în pădure, ei au decis să-l ducă de urgenţă la veterinar. Acum, Jiquitaia face parte din trupă şi iubeşte să se joace cu camarazii săi.

 

Rademenesa, pisica asistentă

Rademenesa avea 2 luni când a apărut în faţa unui adăpost cu inflamaţie respiratorie. După ce a fost tratată, pisica a devenit asistenta echipei veterinare şi acum poate fi văzută oferind alinare altor animale bolnave care sunt sub tratament. Incredibil!

 

Jake, câinele Pitbull

După ce l-a salvat dintr-o casă cuprinsă de flăcări, acest pompier a adoptat câinele rănit, care fusese abandonat de către foştii proprietari la veterinarul care l-a îngrijit. Acum, Jake este membru onorific al departamentului local de pompieri.

Lasă-ne un comentariu!
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Povestea câinelui care a salvat patru oameni dintr-un spital, după ce a intrat în flăcări să pornească alarma de incendiu

Un câine a devenit eroul a patru oameni, după ce i-a salvat din incendiul care ...

error: Content is protected !!