10 de pui de animale care ne vor încălzi inimile în această zi rece

Multe dintre animale au niște pui incredibil de drăguți, care sigur reușesc să-i înduioșeze pe oricine. O demonstrează și puii de animale născuți în grădinile zoologice, care devin rapid staruri în orașele lor și cunoscuți în întreaga lume.

Loading...

Minunate, fermecătoare, dulci… într-un cuvânt sunt niște pufoșenii adevărate!

Pentru toți iubitorii de animale, dar și pentru cei care doar sunt curioși, veți găsi mai jos o selecție de poze cu mai mulți pui de animale.

Atenție! În timp ce admirați aceste imagini puteți avea mari emoții, zâmbete involuntare și dorința de a vă mângâia ecranul computerului sau telefonul!

Acest pui de maimuță știe cum să se relaxeze!

– Mai este mult până la Paști?

Ce ar putea fi mai drăguț decât un iepuraș? Mai mulți iepurași!

Puii de vidră nu au fost niciodată atât de fermecători.

Este adorabil.

Admirați-l! Are un zâmbet atât de dulce!

Știți cât este de dificil să fii frumos 24/7? Uneori mai ai nevoie și de relaxare.

Cât este de mică și de minunată!

Oare cui nu-i place zăpada albă care ne orbește?

Micul iepuraș a pornit  în căutarea noilor aventuri.

Care pui v-a impresionat cel mai mult? Scrieți-ne în comentarii.

Şi-a adus câinele în faţa juriului şi a publicului. Nimeni nu se aştepta la ceea ce a urmat!

Privind aceste imagini, ne dăm seama că şi cele mai mici animăluţe au talente neaşteptate dacă sunt educate cu multă afecţiune, încredere şi respect. Bijuteria de căţeluş care participă alături de antrenoarea lui la concursul „Britain’s Got Talent” – ediţia 2016 a oferit tuturor un moment hazliu plin de bună dispoziţie şi amuzament.

Trip Hazard este numele unui căţeluş adorabil născut dintr-o încrucişare a două rase de câini, Pomeranian şi Bichon Maltez. Drăgălăşenia lui a reuşit să cucerească inimile celor din juriu, dar şi pe cele ale spectatorilor din platou. Întrebat dacă este un căţeluş timid, patrupedul îşi pune lăbuţa la ochi ascunzându-şi chipul adorabil.

Lucy şi cu Trip Hazard au concurat cu un număr de dans în care s-a putut vedea atât talentul de dansator al patrupedului cât şi măiestria de antrenoare a tinerei. Sincronizarea perfectă între Lucy şi câinele său este uimitoare, patrupedul anticipând fiecare pas sau mişcare pe care antrenoarea lui îl îndrumă să o facă. Lejeritatea cu care căţeluşul se mişcă pe scenă este uimitoare, iar când aplaudă cu lăbuţele este incredibil de drăguţ. Doar un gest scurt sau o privire sunt de ajuns ca micuţul patruped să se exprime în cel mai natural mod şi după o coregrafie pe care a învăţat-o cu multă sârguinţă.

În partea de prezentare, Lucy mărturiseşte că încearcă să nu-l solicite prea mult pe căţeluş deoarece Trip Hazard este un patruped care oboseşte repede. Acesta este un câine care prin prisma taliei sale reduse poate face diferenţa şi vorbim despre faptul că astfel de căţeluşi nu există numai pentru a fi purtaţi în poşetă, ci în ei se pot ascunde talente nebănuite.

Lasă-ne un comentariu!
Loading...

Lasă un răspuns

x

Check Also

Faceţi cunoştinţă cu Gringo – Motănelul mustăcios care topeşte orice inimă cu drăgălăşenia lui

Nu există nicio îndoială că pisicile ocupă primele locuri în topul preferinţelor utilizatorilor de internet ...

error: Content is protected !!