10 fotografii cu animale înainte şi după ce au fost salvate. Te vor emoţiona!

Nu ai cum să nu fii impresionat de animalele de la adăpost, cele subnutrite sau părăsite pe străzi, dar aceste imagini te vor face să devii un om şi mai bun!

Loading...

E imposibil să nu remarci fericirea acestor animale după ce au fost salvate, iar stăpânii lor merită toate laudele. Faptul că li se oferă un loc confortabil unde să stea, mâncare şi dragoste le ajută să se transforme radical.

Nu este o iluzie, aceste animăluţe chiar par să zâmbească!

Extravagantul Brâncuși! Născut la data de 19 februarie 1876, în localitatea Hobiţa (judeţul Gorj), Constantin Brâncuși s-a stins din viață la Paris, la data de 16 martie 1957. Opera sa, însă, a rămas nemuritoare. Exact ca întâmplările care-i înnobilează amintirea.

În 1903, Constantin Brâncuși a onorat prima comandă a unui monument public – bustul generalului medic Carol Davila – , lucrare de pe urma căreia își propusese să-și plătească drumul până la Paris, unde visa să-și continue studiile.

Doar că, nemulțumiți de nasul prea lung și de forma epoleților, cei care comandaseră bustul lui Davila nu au vrut să-i plătească artistului. Brâncuși le întoarce spatele, refuzând să ajusteze nasul generalului;

Țăranul din Hobița a parcurs pe jos cei 2.000 de kilometri care-l despărțeau de orașul de pe Sena, făcând escale la Budapesta, Viena și München, unde s-a înscris la Academia Regală de Arte Frumoase, lucrând ca infirmier pentru a se întreține.

Lasă-ne un comentariu!
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Un câine a fost găsit abandonat și legat de o bancă, în parc, cu un bilet alături. Ce scria pe bilet…

Un câine a fost găsit abandonat și legat de o bancă într-un parc din capitala ...

error: Content is protected !!