10 moduri prin care pisica isi exprima dragostea fata de tine. Putini stiu despre asta!

Pisica a trait mereu langa oameni si i-a adus mereu benefici. In zilele noastre, datorita internetului, pisicile sunt foarte populare. Multi cred ca pisica este un animal ciudat, care nu stie cum sa-si arate dragostea fata de stapanul ei. Unii o considera indiferenta.

Loading...

Dar cei care au o pisica acasa sunt constienti ca aceste animale, la fel ca si cainii, sunt capabile sa-si arate dragostea.

Manifestarea dragostei lor este exprimata in forme mai complexe si speciale, prin urmare, multi nu-si dau seama ca pisicile astfel isi arata sentimentele.

Cand o pisica va mangaie cu labutele – este mai mult decat un masaj.

Acest gest este o amintire a primelor zile ale vietii. Cu o miscare atat de blanda, pisoiul maseaza pieptul mamei pentru a elibera laptele pretios. Uneori aceste miscari pot fi atat de energice, incat pot provoca incomoditati, dar ar trebui sa te simti flatat.

Un cadou este intotdeauna un cadou, oricat de ciudat nu ar arata.

Cei care au o pisica in casa stiu ca uneori cadourile neobisnuite se gasesc pe covor, pe perna − in general, oriunde. Uneori acestea pot fi ingrozitoare. De exemplu, pisica iti poate aduce pe perna o soparla sau o pasare mica. Dar un dar este intotdeauna un dar, nu uitati de acest lucru!

Daca pisica isi lipeste capul ei de al tau – ea accentueaza faptul ca tu ii apartii.

Daca va uitati la lei in mediul lor natural, puteti vedea ca ei isi lipesc fruntea si obrazul unul de altul. Idee este ca glandele pisicilor sunt raspandite practic in tot corpul, iar frecarea este o modalitate de a „marca” rudele cu mirosul lor, ceea ce intareste legatura in turma.

Daca pisica ta se uita la tine si uneori mijeste ochii – considera ca ea te saruta.

Acesta este un sarut cu ochii. Daca o pisica se uita la tine si mijeste ochii, inseamna ca astfel isi exprima dragostea si calmul.

Daca o pisica isi arata burta – nu este doar joaca. Astfel, ea isi exprima increderea.

Pisica este un animal foarte prudent si suspicios. Sa te culci si sa-ti arati cea mai vulnerabila parte a corpului (de exemplu, burta) nu este doar o invitatie la joaca. Expunandu-si cele mai sensibile parti ale corpului ei, pisica arata ca ea are incredere in tine.

Miscarile cozii pot spune multe.

Coada este elementul principal in comunicarea felinelor. Daca varful este infasurat, inseamna ca pisica este calma si se simte in largul sau.

Pisica te musca pentru ca te place. Astfel, ea isi exprima dragostea si increderea.

Pielea pisicilor este foarte puternica. De aceea, atunci cand pisicile se joaca si se musca reciproc in timpul jocului, ele nu-si provoaca rani. Daca pisica ta te musca, inseamna ca te trateaza ca pe cineva egal si doreste sa se joace.

Daca pisica se lipeste de picioarele tale, inseamna ca ea isi marcheaza teritoriul.

Daca pisica se atinge de picioarele tale atunci cand vii acasa, inseamna ca ea vrea sa-ti simta mirosul pentru a-si da seama ca ii esti cunoscut.

Cand toarce puternic si isi tine ochii intredeschisi, ea isi exprima recunostinta.

Torsul este cel mai cunoscut mod de exprimare a recunostintei. Este primul sunet pe care il scoate un pui de pisica.

Daca o pisica te urmeaza peste tot, ea isi exprima dragostea.

Unele pisici se comporta precum niste caini. Isi urmeaza stapanul peste tot. Dar daca pisica ta nu face asta, nu inseamna ca nu te iubeste. Probabil este foarte independenta.

Lasă-ne un comentariu!
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Câinele abandonat pe un drum din Grecia urmăreşte maşina unei femei şi „cere” să fie salvat. Ce soarta va avea bietul catel…

În urmă cu câteva săptămâni, Valia Orfanidou conducea pe un drum rural din Grecia, când, ...

error: Content is protected !!