2 Fetite salvate din mainile hotilor de o haita de caini

Auzind o astfel de poveste, ezită să creadă că multe animale sunt mult mai umane decât niște oameni …
La începutul lunii martie, două fete din Rostov, nouă și șaisprezece ani, mergeau la magazinul de alimente. În mâini, cu excepția pachetelor, surorile au ținut telefoane mobile, pe care din când în când a fost privită ceva.

Loading...

Pe un colț al fetelor, un grup de opt persoane era brusc aglomerat. Toți bărbații adulți, îmbrăcați în salopete murdare – se pare că au revenit din munca cu fracțiune de normă. Unul dintre ei îl apucă pe cel mai tânăr, Natasha, de capot: “Hei, mic! Ei bine, vino aici! “. Și a susținut cuvintele cu acțiune, începând să răsucească mâna fetei.

Sora mai mare a vrut să-l protejeze pe Natasha și să-l lovească pe atacator cu o pungă. Apoi, ceilalți bandiți au început să o amenințe. În ciuda strigătelor de “Ajutor!”, Niciunul dintre trecătorii nu se grăbea să stea în apărarea copiilor! Văzând o companie periculoasă, toată lumea sa grăbit să se îndepărteze de ceea ce se întâmpla … “Am fost foarte speriată, nu știam ce să fac, Natasha a strigat foarte tare, a plâns și oamenii au trecut …

“, – spune scoala. Dar apoi dintr-o dată un pachet de câini a fugit de pe un șantier de construcții din apropiere. Animalele s-au grabit la oameni, au înconjurat hoții și fetele într-un inel și au început să latră în mod amenințător la bărbați!

“Mongrele s-au grăbit să ne ajute. Unul dintre bărbați a lovit cel mai apropiat câine în față, dar la picat și a continuat să ne protejeze “, spun copiii. Criminalii au început să se agite. Lătratul puternic al câinilor a atras atenția și acum un microbuz sa oprit în apropierea scenei, oamenii au venit. Apoi criminalii au dat seama că mirosul arderii, a aruncat telefoanele selectate și o pungă pe asfalt și a dispărut.

Fetele au supraviețuit stresului, unul dintre ei a avut o urmă rămasă de capota prăbușită – au tras-o așa de tare. Dar ei nu au uitat pe cei care i-au ajutat! “Sora mea și cu mine am decis să mulțumim salvatorii noștri cu patru picioare: am cumpărat prăjituri, lapte cu pâine și am tratat întregul pachet. Sunt foarte recunoscător acestor animale. Și nu îmi este clar de ce oamenii care au trecut nu ne-au ajutat – la urma urmei, au văzut că ne-au atacat “, se întreabă fetița.

Aceasta este povestea mântuirii. Aici, involuntar, vă veți aminti toți cei care strigă despre prinderea și distrugerea câinilor fără stăpân.

Lasă-ne un comentariu!
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Povestea câinelui care a salvat patru oameni dintr-un spital, după ce a intrat în flăcări să pornească alarma de incendiu

Un câine a devenit eroul a patru oameni, după ce i-a salvat din incendiul care ...

error: Content is protected !!