43 de câini sunt salvaţi dintr-o crescătorie ilegală. Iată cele mai emoţionante momente!

Asociaţia „American Society for the Prevention of Cruelty to Animals”, cunoscută şi sub numele de ASPCA, a desfăşurat de curând o acţiune în forţă pentru salvarea mai multor câini dintr-o crescătorie ilegală. Peste 40 de patrupezi aparţinând diferitelor rase au fost scoşi din acest loc şi duşi cu maşinile în adăposturi în care câinii vor putea duce un trai în condiţii potrivite pentru ei.

Loading...

43 de câini au fost salvaţi de membrii asociaţiei ASPCA dintr-o crescătorie ilegală din Kentucky, SUA, fiind transportaţi cu maşinile în adăposturi speciale pentru animale. Unul după altul, patrupezii au fost scoşi din acest loc insalubru, acţiunea fiind un succes total.

Câinii trăiau în condiţii neprielnice neavând un adăpost potrivit condiţiilor climatice de afară. Toţi trăiau în condiţii de igienă precare în care murdăria era prezentă peste tot, în cuşti foarte strâmte care nu permiteau câinilor să stea culcaţi.

Chiar dacă unii dintre ei păreau speriaţi la vederea oamenilor, alţii îi priveau cu speranţa că vor avea o nouă şansă la viaţă. Toţi câinii au fost evaluaţi din punct de vedere medical, au fost igienizaţi, hrăniţi şi hidrataţi. Aceştia vor fi daţi spre adopţie unor familii care iubesc animalele şi care vor şti să-i iubească necondiţionat.

Dennis Bradley, un bărbat în vârstă de 61 de ani, proprietarul acestei crescătorii, va fi acuzat pe bună dreptate de cruzime împotriva animalelor după ce autorităţile locale au primit numeroase plângeri în ultima perioadă la adresa lui. Acesta va primi şase luni de închisoare pentru tratamentul neadecvat pe care l-a oferit tuturor patrupezilor.

Lasă-ne un comentariu!
Loading...

Lasă un răspuns

x

Check Also

Faceţi cunoştinţă cu Gringo – Motănelul mustăcios care topeşte orice inimă cu drăgălăşenia lui

Nu există nicio îndoială că pisicile ocupă primele locuri în topul preferinţelor utilizatorilor de internet ...

error: Content is protected !!