8 pisici îndrăgostite de câini care pot topi chiar şi cele mai îngheţate inimi

Adesea, suntem tentaţi să credem că pisicile şi câinii nu se înţeleg din fire. La urma urmei, o veche zicală spune că până şi oamenii se înţeleg „precum câinele cu pisica”. Aceste două creaturi sunt atât de diferite, încât este greu de crezut că ar putea să stabilească vreodată o prietenie.

Loading...

Totuşi, nu toate aceste animale se displac reciproc. De fapt, unele exemplare se înţeleg atât de bine, încât sunt pur şi simplu adorabile!

Aceste fotografii ai căror protagonişti sunt pisicile şi prietenii lor, câinii, vă vor topi inima. Sunt atât de dulci! Priviţi mai jos pentru a descoperi 15 pisici care s-au îndrăgostit iremediabil de câinii alături de care locuiesc şi care ne-au copleşit cu drăgălăşenia lor.

  1. Prieteni la bine şi la rău

Acest câine cu siguranţă nu este fericit cu acel guler de protecţie, dar cel mai bun prieten al său este lângă el îndulcindu-i suferinţa! Această pisică adorabilă va rămâne lângă el până când se va face bine.

  1. Ce faci acolo?

Acest utilizator reddit a dorit să ne arate cât de interesată este pisica de câinele lui. „Te iubesc, fratele meu mai mare”, a scris proprietarul plin de inspiraţie!

  1. O îmbrăţişare cât o mie de cuvinte

Aceasta pisică este atât de îndrăgostită de căţeluşul ei! Vrea doar să-l ţină aproape şi să nu-l lase niciodată să plece. Aceasta este cea mai frumoasă dovadă de prietenie.

  1. Te iubesc

Acest duo câine-pisică este mult prea drăguţ! Priviţi cât de fericit e câinele că prietena lui se gudură şi îi mângâie blăniţa pufoasă. Asta e dragoste adevărată!

  1. Doar al meu!

Aceasta pisică a pus stăpânire pe căţelul ei favorit. Nu-l va lăsa să plece pentru nimic în lume! Însă nici lui nu-i displace, fiind un loc atât de confortabil pentru un somn bun.

  1. Zâmbeşte la aparat!

Fiecare pisică doreşte să fie surprinsă într-o ipostază cât mai plăcută, nu-i aşa? Şi ce poate fi mai frumos decât o poză alături de prietenul său Jack Russel. Celor doi cu siguranţă le place să atragă toate privirile.

  1. Cel puţin unul dintre ei este fericit

Acest câine nu pare prea mulţumit, dar uitaţi-vă la zâmbetul pisicii! Ea este în extaz şi asta face ca fiecare secundă în preajma câinelui să merite. Stai nemişcat prietene, eşti un băiat bun!

  1. Cea mai bună pernă

Oare pisica din imagine chiar ştie că dedesubtul ei este un câine? Sau crede că e doar o pernă cu totul specială?! Cu siguranţă confortul e cuvântul de ordine aici.

 

Lasă-ne un comentariu!
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Câinele abandonat pe un drum din Grecia urmăreşte maşina unei femei şi „cere” să fie salvat. Ce soarta va avea bietul catel…

În urmă cu câteva săptămâni, Valia Orfanidou conducea pe un drum rural din Grecia, când, ...

error: Content is protected !!