9 Animale minunate care ne pot invata ce inseamna dragostea adevarata

Avem tendinta de a considera ca oamenii sunt cele mai pure exemple de credinta si devotament in relatiile de iubire insa, de fapt, animalele sunt cele care stiu cu adevarat ce inseamna dragostea adevarata; sunt animale care raman fidele partenerului pentru o viata si chiar respecta juramantul „pana cand moartea ne va desparti”.

Cum multi dintre noi avem nevoie de astfel de dovezi, mai jos am facut o lista cu animalele care abia asteapta sa ne dea o lectie de viata si sa ne arate ce inseamna sa iubesti cu adevarat.

Aceste animale ne invata cum sa iubim si sa fim fideli intr-o relatie.

Vulpile

In cazul in care vulpea femela moare, masculul nu va cauta un alt partener niciodata si va ramane singur pentru tot restul vietii sale. Nu-i asa ca acesta este sacrificiul suprem intr-o dragoste adevarata?

Pinguinii

Traiesc in tinutul de gheata al Antarcticii si, totusi, pinguinii reusesc sa aiba cea mai frumoasa si pura iubire din lume. In viata de cuplu, femelele si masculii fac cu randul cand vine vorba de clocirea oualor si hranirea puisorilor imediat ce au iesit din oua.

 

Lebedele albe

Despre lebedele albe se stie faptul ca sunt credincioase de-a lungul intregii lor vieti. La aceste pasari extrem de gratioase gasim calitati precum prietenia, atentia si compasiunea pentru partenerul de viata.

 

Vulturii

Poate ca motivul pentru care americanii au ales vulturul ca emblema a natiunii lor este loialitatea. Vulturii sunt unele dintre cele mai loiale pasari cand vine vorba despre partenerul de viata.

 

Gibonii

Despre giboni se stie ca formeaza nu doar legaturi extrem de puternice in viata amoroasa insa, de asemenea, reusesc si sa aiba drepturi egale in relatie.

 

Albatrosii

Albatrosii sunt pasarile care stiu secretul suprem al iubirii puternice, de lunga durata – masculii pleaca de la cuib pe termen lung in cautare de hrana. Cand se intorc femelele realizeaza dansuri rituale (caraghioase dar afectuoase) pentru ei.

 

Lupii

Masculii sunt extrem de grijulii si de blanzi cu femelele. Se spune ca o data ce si-au gasit partener, numai moartea este in masura sa ii separe.

 

Castorii

Castorii organizeaza familii ce sunt conduse de femei. Asadar, secretul relatiei lungi si fericite la ei se afla in intelepciunea infinita a partenerului de sex feminin.

 

Turturelele

Perechile de turturele sunt prezentate ca exemplu al dragostei pure in mod regulat in arta si literatura si exista un motiv pentru care aceste pasari au devenit un simbol al iubirii si al devotamentului: au grija una de alta pana la moarte.

 

 

 

 

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

De ce miauna pisica ta in special noaptea

Cine nu își dorește să aibă un animăluț în casă? Ei bine, odată cu cumpărarea ...