9 imagini înainte și după cu animale care au crescut împreună. Sunt înduioșătoare!

În mod sigur ai auzit de unele prietenii mai puțin obișnuite între animale din specii diferite

Loading...

De la exemplul des întâlnit de câini și pisici care se înțeleg de minune și până la prietenii bizare între porci și câini sau vulpi și pisici, toate au un element comun: aceste animale cresc împreună și se consdieră “frați”.

Fotografiile înainte și după cu aceste animăluțe care au fost crescute împreună de când erau puiuți îți vor ajunge la inimă. Aceste perechi de animale devin cei mai buni prieteni și nici măcar nu realizează că sunt specii diferite.

Descoperă 9 imagini care te vor înduioșa.

Ce lecție spirituală poți învăța de la câinele tău

Animalele de companie ne pot învăța multe lecții. Câinele tău îți poate arăta cum să trăiești fiecare moment, aceasta fiind cea mai importantă lecție spirituală. Iată cum face acest lucru!

O lecție spirituală pe care o poți învăța de la patrupedul tău

Adesea te grăbești să rezolvi o sarcină după alta și nu ești atent la detaliile de pe parcurs? Ai auzit de expresia “viață de câine”. Dar ce înseamna aceasta? S-ar putea să limitezi explorarea vieții câinelui tău la o serie de zile, cu evenimente aparent obișnuite. Câinele tău se trezește. Merge afară pentru a-și face nevoile. Mănâncă. Atunci când este obosit, se culcă. Câinii dorm foarte mult. Dar ceea ce observi este, de fapt, un exemplu al unei vieți zen, trăită în fiecare moment. Cuvântul “zen” reprezintă încercarea japoneză de a spune cuvântul chinezesc “chan”, care înseamnă meditație în sanscrită. Câinele tău nu meditează, dar îți arată cum să trăiești în prezent. Cum face acest lucru?

Ai observat cât de fericit este câinele tău? Poate că ar trebui să îi urmezi exemplul. Este important să trăiești în prezent. Dar de ce nu poți face asta? O mare parte a disconfortului emoțional din viața noastră provine din supraanalizarea fiecărui detaliu al zilei, al săptămânii, al vieții. Suntem paralizați în analiza progresului. De ce? Pentru că nu ne permitem să renunțăm la atașamentul din trecut. Iar amintirile din trecut îți oferă o imagine falsă a prezentului și, prin urmare, a viitorului comportament. Nu ne amintim evenimentele cum s-au întâmplat cu adevărat, ci o versiune o evenimentelor pe care o creăm în mintea noastră, pe baza perspectivei intelectuale și emoționale.

Cu alte cuvinte, amintirea unui eveniment trecut nu este o reprezentare corectă a ceea ce s-a întâmplat, ci mai degrabă o interpretare a ceea ce s-a întâmplat.
Odată cu trecerea timpului, perspectiva se schimbă. În cele din urmă, această perspectivă se aseamănă foarte puțin sau deloc cu întâmplările. Este o reprezentare abstractă a trecutului. Dar păstrezi această reprezentare și crezi că este o imagine adevărată a experienței tale. Și îți construiești viața pe baza acesteia, însă îi lipsesc detalii importante și sunt prezente altele care sunt false. Nu este vina ta.

Crezi că ești mai deștept decât câinele tău. Dar trebuie să recunoști că acesta pare destul de fericit.
Prin urmare, încearcă să înveți această lecție spirituală de la câinele tău, încearcă să lași trecutul în trecut. Atunci când vrei să analizezi toate acele amintiri care îți provoacă atât de multe îndoieli, dă-ți seama că amintirile au fost menite să se estompeze. Folosește înțelepciunea pe care câinele tău a urmat-o de-a lungul anilor. Mergi cu înțelepciune prin viață, ținând aproape doar ceea ce ai nevoie. Și lasă amintirile să dispară. Poate că vei fi la fel de fericit precum câinele tău.

 

Lasă-ne un comentariu!
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Povestea câinelui care a salvat patru oameni dintr-un spital, după ce a intrat în flăcări să pornească alarma de incendiu

Un câine a devenit eroul a patru oameni, după ce i-a salvat din incendiul care ...

error: Content is protected !!