A dat dovadă suprema de devotament. Un câine și-a așteptat stăpâna o lună lângă casa arsă

A dat dovadă SUPREMĂ de devotament. Un câine şi-a aşteptat stăpâna mai bine de-o lună, lângă casa care a ars într-un incendiu. Stăpâna lui fugise în ultimul moment din calea flăcărilor şi s-a putut întoarce abia peste o lună la fosta locuinţă. Femeia a rămas uimită atunci când lângă resturile înnegrite şi-a găsit animalul, care a întâmpinat-o plin de bucurie.

Loading...

În goana ei către salvare, Andrea a lăsat pe cineva în urmă: Madison şi Miguel, câinii săi, şi, totodată, cei mai buni prieteni. Şi în timp ce Miguel a fugit şi a fost recuperat de angajaţii unui centru de animale, Madison a rămas pe loc, aşteptându-şi stăpâna. Aici a fost găsit de o vecină, care i-a adus mâncare şi apă timp de o lună, potrivit digi24.ro.

Aşteptarea lui Madison s-a încheiat, însă, cu bine. Stăpâna lui l-a găsit când s-a întors acasă, iar bucuria a fost nemărginită.

„Asta înseamnă devotament absolut”, spune Andrea Gaylord, stăpâna lui Madison, un ciobănesc anatolian. „Am găsit câinele aşteptând şi i-am spus că e cel mai bun câine. Pentru că aşa e, e cel mai bun…

M-a emoţionat enorm să îl găsesc aici, aşteptând…Nu ţi-ai putea dori un animal mai bun”, spune Andrea Gaylord, care are măcar atâta alinare are, după ce locuința i-a fost făcută scrum.

Dragostea pentru un câțel nu cunoaște limite. Decizia luată de un cuplu a uimit America

Când vine vorba despre animalutele lor de companie, unii oamenii nu au limită nici chiar atunci când vine vorba despre nuntă, astfel Trendee King și logodnica sa, James Galley, din San Jose, California, au decis să amâne nunta pentru a-și căuta câinele pierdut, Theo, informează vineri The Independent.

Pentru a-și găsi câinele pierdut, cei doi au lipit afișe cu poza acestuia, au dat anunțuri la ziar și, mai mult  au apelat la un detectiv particular specializat în căutarea animalelor pierdute. În plus, cuplul a anunțat că oferă o recompensă de 3.500 de dolari persoanei care îl aduce pe Theo înapoi acasă.

Patrupedul din rasa Griffon de Bruxelles, negru cu maro, în vârstă de doar un an, a dispărut la jumătatea lunii februarie, după ce a fugit din locuința unei îngrijitoare care se ocupa de el cât timp aceștia erau plecați.

De atunci cei doi îl caută în fiecare zi pe Theo și și-au amânat nunta: “Nici nu se pune problema să plănuiesc acum nunta. Este imposibil. (Căutarea lui Theo — n.r.) este o muncă cu normă întreagă. O facem 12 ore, chiar 14 ore în unele zile”, a povestit viitoarea mireasă.

Campania de căutare a câinelui se bucură de susținere pe rețelele de socializare: “Primesc sute de apeluri pe zi, așa că trebuie să mă duc să mă asigur că nu este el”, a mai spus King, care a adăugat că deși se simte foarte stresată nu va înceta căutările.

“Oamenii care nu sunt proprietari de câini nu pricep, dar cei care au, înțeleg. Ești în stare să mergi până la capătul Pământului. Nu e nimic ce nu ai face pentru că ei fac parte din familie”, a argumentat pentru sursa citată stăpâna lui Theo, potrivit agerpres.ro.

 

Lasă-ne un comentariu!
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Povestea câinelui care a salvat patru oameni dintr-un spital, după ce a intrat în flăcări să pornească alarma de incendiu

Un câine a devenit eroul a patru oameni, după ce i-a salvat din incendiul care ...

error: Content is protected !!