A găsit patru pui de pisică în curte, i s-a făcut milă, așa că i-a salvat și i-a crescut, dar peste câteva luni a avut surpriza vieții lui când a văzut ce erau de fapt animalele

Un fermier din Rusia a avut o experiență incredibilă. Bărbatul a găsit într-o bună zi ceea ce erau, credea el, patru pui de pisică. Așa că i-a luat, i-a îngrijit, însă după o vreme a observat că cei mici se dezvoltau mai straniu decât motanii normali. În momentul în care și-a dat seama că în mod clar animăluțele găsite nu sunt pisici normale, a dorit să afle mai multe despre ,,problemele” pufoase cu care avea de-a face, așa că i-a chemat pe cei de la Rezervația Naturală din Daursky, pentru a le cere părerea. Omului nu i-a venit să creadă când i s-a zis că deși erau pisici, erau o specie extrem de rară. Puiuții erau pisici manul, originare din Asia Centrală.

Loading...

Întrucât erau micuțe și neajutorate, cei de la rezervație le-au luat la ei. Au vrut să vadă dacă două pisici obișnuite adulte se pot acomoda cu ele și au rămas surprinși să observe că da. Peste ceva vreme, puii au fost eliberați în sălbăticie, deși sunt mereu supravegheați îndeaproape de oamenii rezervației. În cele din urmă pisicile manul s-au adaptat rapid la mediul înconjurător, iar acum trăiesc într-o zonă benefică lor, departe de locul unde au fost salvate. Iată mai multe imagini:

Bonus: La universitatea Baylor din statul american Texas a avut loc o întâmplare neobișnuită. Studenta Katy Humphrey a născut o fetiță. După doar 4
lun a decis să reia orele de curs. Pentru a se dedica studiului, Katy a apelat la serviciile unei dădace. Într-o zi însă aceasta s-a îmbolnăvit și Katy nu i-a găsit înlocuitor, așa că a trebuit să meargă cu bebelușul la facultate. În timpul cursului, tânăra mamă era distrasă tot timpul întrucât micuța îi cerea toată atenția.

Observând că studenta nu reuşea să-l urmărească, profesorul Darryn Willoughby a luat atitudine. Pentru ca studenta sa să se poată concentra, Darryn i-a propus ajutorul. Până la finalul cursului, timp de o oră, profesorul a purtat micuța în brațe și a predat în același timp. ”Nu voiam să se simtă copleșită. Am crescut și eu doi copii și știu ce înseamnă. Mi-ar plăcea ca toți studenții mei să fie în asemenea situație. Am făcut asta pentru mine”, a spus profesorul.

Lasă-ne un comentariu!
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Povestea tristă a cățelului care a rămas singur în curtea în care a trăit 3 ani după ce stăpânii au murit …

Poveste impresionantă în Suceava, unde un câine bătrân a rămas în curtea în care a ...

error: Content is protected !!