A impresionat o lume întreagă cu talentul său! Privești și te minunezi!

Câinele din imagine se numără printre cele mai talentate animale de pe Pământ. Priviţi-l ce creativ este. Cu siguranță ne-am dori ca şi animalele noastre de companie să fie la fel de talentate ca Jumpy.

Loading...

Millioane de oameni din întreaga lume au privit acestă înregistrare în care patrupedul îşi demonstrează abilitățile de pictor.

Urmăreşte clipul de mai jos, cu siguranţă nu ai mai văzut aşa ceva până acum:

Un Pit Bull adorabil: Nu se mai opreste din iubit stapanul, care s-a decis sa-i cante o serenada!!!

Sunt Pit Bull-ii niste caini agresivi, gata sa te sfasie fara vreun motiv? Evident – look-ul este unul destul de fioros, iar asocierea cu ringul de lupta – ne pot induce usor acest stereotip.

Dar poate ar trebui intrebat si Doogie, Pit Bull-ul din clipul de mai jos, ce parere are despre acest lucru! Poate va si raspunde, daca va putea lua o pauza din „dragalirea” stapanului sau, care s-a decis sa-i cante amicului cu patru labute… o serenada ale carei versuri ii sunt special dedicate…

Asa ca, dupa cum spun si cei de la zooland.ro, citand onegreenplanet.org mai bine am face sa raspundem noi pentru el: Pit Bull-ii sunt la fel de dulci ca oricare alti caini. Sunt capabili sa iubeasca si sa se lase iubiti si alintati, daca persoana de langa isi doreste acest lucru.

Prin urmare, priviti cum se bucura acest catel de melodie, de vocea si de vorbele stapanului sau; este mai ceva decat indragostitul care astepta acest moment din partea sufletului-pereche de o viata intreaga…

Lasă-ne un comentariu!
Loading...

Lasă un răspuns

x

Check Also

Faceţi cunoştinţă cu Gringo – Motănelul mustăcios care topeşte orice inimă cu drăgălăşenia lui

Nu există nicio îndoială că pisicile ocupă primele locuri în topul preferinţelor utilizatorilor de internet ...

error: Content is protected !!