A văzut că logodnicul ei se comporta ciudat și câinii la fel, așa că a instalat o cameră video în sufragerie. Când a văzut imaginile a anulat și s-a dus imediat la poliție: ,,Nici nu bănuiam de ce e în stare” Ce făcea bărbatul când ea era plecată

Este foarte dureros când afli că persoana pe care o iubești nu este cine credeai că e, știu multe relații unde un partener a aflat cine este de fapt celălat după ani de zile, sau chiar decenii mai târziu.

Loading...

Dar Ninna, stăpâna a doi câini din rasa bulldog, a aflat foarte devreme cine este cel alături de care voia să își petreacă toată viața. Ninna observase că de ceva vreme câinele ei are mereu răni și vânătăi și părea că îi era mereu frică de logodnicul său. Așa că a început să fie suspicioasă și a decis să pună o cameră ascunsă în casă.

Ce a descoperit în acest mod a șocat-o de-a dreptul și a făcut-o să își anuleze nunta, nu avea cum să se căsătorească cu un astfel de bărbat. Ninna este din Brazilia și își iubește câinii la nebunie, pentru ea sunt parte din familie.

Fata a scris o postare despre ce a pățit, iată ce mărturisește: ,,Se temeau de el, am văzut câteva vânătăi și nici veterinarul nu le putea explica. Așa am decis să instalez o cameră în sufragerie. E șocant fiindcă uneori credem că îi cunoaștem pe oameni, dar de fapt nici nu bănuim de ce sunt în stare.”

Dar când a văzut imaginile, și-a dat seama că e mai rău decât își putea imagina. Ninna credea că logodnicul ei e un om calm, bun și blând, dar apoi i-a descoperit adevărata identitate atunci când l-a văzut torturându-i câinii cu o mare plăcere. A depus imediat plângere împotriva lui pentru a se asigura că află toată lumea cine e el cu adevărat. Acum bărbatul este căutat de poliție.

Lasă-ne un comentariu!
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Povestea câinelui care a salvat patru oameni dintr-un spital, după ce a intrat în flăcări să pornească alarma de incendiu

Un câine a devenit eroul a patru oameni, după ce i-a salvat din incendiul care ...

error: Content is protected !!