Această căţeluşă aflată în pragul înecului se agăţa cu disperare. Priviţi cum reacţionează când îşi vede salvatorul

„Animal Aid Unlimited” este o asociaţie de salvare a animalelor din India care zi de zi face tot posibilul pentru a readuce speranţa în viaţa acestor suflete nevinovate. Situaţiile dramatice prin care ajung să treacă la un moment dat necuvântătoarele cărora nimeni nu le poartă de grijă nu au cum să nu ne impresioneze şi să ne înduioşeze inimile.

Loading...

De nenumărate ore o căţeluşă se lupta din răsputeri să rămână în viaţă după ce căzuse într-o fântână adâncă. Ea a fost găsită mai întâi de către un localnic care le-a cerut de urgenţă ajutorul voluntarilor asociaţiei „Animal Aid”. Vizibil slăbită, căţeluşa se ţinea cu labele de marginea acestui puţ şi când nu mai putea să facă acest lucru continua să înoate pentru a rămâne la suprafaţa apei.

Prins cu o coardă de siguranţă, unul dintre voluntari s-a aventurat în fântână, fiind convins că aceasta este singura soluţie pentru a salva biata căţeluşă. Coborârea nu a fost deloc uşoară, însă tot efortul a meritat, el reuşind să o aducă la suprafaţă în deplină siguranţă. Starea sa însă nu era deloc îmbucurătoare şi tocmai de aceea voluntarii au dus-o la adăpostul asociaţiei pentru a-i oferi toate îngrijirile necesare.

Această lungă şi aprigă luptă pentru supravieţuire îi pricinuise animalului răni cumplite care au necesitat un tratament adecvat. De asemenea, dragostea şi atenţia pe care le-a primit apoi din partea salvatorilor săi au ajut-o enorm pe această căţeluşă să îşi vindece nu numai trupul, ci şi sufletul care purta urmele unei drame fără margini.

Lasă-ne un comentariu!
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Povestea câinelui care a salvat patru oameni dintr-un spital, după ce a intrat în flăcări să pornească alarma de incendiu

Un câine a devenit eroul a patru oameni, după ce i-a salvat din incendiul care ...

error: Content is protected !!