Acest băieţel cu autism nu lăsa pe nimeni să-l atingă – Acum priviţi momentul emoţionant când întâlneşte un câine

Caracteristice tuturor copiilor cu autism sunt problemele de comunicare şi deopotrivă de socializare cu alţi copii şi adeseori chiar cu membrii propriei familii. Un copil cu autism îşi poate însuşi deprinderi de autonomie personală, dar prezintă interes restrâns faţă de alte activităţi sau faţă de interacţiunea cu alte persoane.

Loading...

Există dovezi care confirmă faptul că legăturile dezvoltate între oamenii autişti şi animale sunt indestructibile, depăşind orice barieră. Cu atât mai mult dacă aceştia sunt copii, animalele din preajma lor le pot oferi afecţiunea şi înţelegerea pe care mulţi oameni nu ştiu cum să le-o ofere.

Băieţelul din aceste imagini, pe numele lui Kai, în vârstă de 5 ani, nu lăsa pe nimeni să-l atingă sau să-l îmbrăţişeze, nici măcar pe propria sa mama. Acesta este motivul pentru care mama micuţului plânge de emoţie când îşi vede copilul cu noul său prieten, îmbrăţişându-l pentru prima dată.

În filmare putem vedea cum Shanna Niehaus, mama băiatului, plânge de fericire, deoarece fiul său acceptă câinele cu atâta căldură şi bucurie. Băieţelul nu primeşte îmbrăţişările mamei, dar interacţionează în mod direct cu câinele. Mama este acum extrem de fericită, deoarece cel mic a încercat de nenumărate ori să interacţioneze şi cu alte persoane, dar totul a fost un eşec.

După doi ani de aşteptare, copilul se poate bucura de noul său prieten, Tornado, un labrador de culoare albă. Pentru a-l întâlni pe acest câine, Kai a mers cu familia lui până în Japonia. Aşteptarea a fost destul de lungă, dar a meritat. „Este un sentiment de nedescris, un moment magic. Avându-l acum aproape pe Tornado, ştiu că fiului meu îi va fi bine.” – a spus ea. Fotografia publicată de 4 Paws For Ability, în care se observă clar afecţiunea dintre copil şi câine, la un loc cu emoţia trăită de mamă, a facut furori pe reţelele sociale.

Lasă-ne un comentariu!
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Povestea câinelui care a salvat patru oameni dintr-un spital, după ce a intrat în flăcări să pornească alarma de incendiu

Un câine a devenit eroul a patru oameni, după ce i-a salvat din incendiul care ...

error: Content is protected !!