Acest bărbat cu dizabilităţi intră în cuşca leului. Reacţia animalului? A lăsat o lume întreagă fără cuvinte

Leii nu sunt tocmai animalele de care un om şi-ar dori să se apropie,

Loading...

însă pentru John Reinke acest lucru face parte din activitatea sa zilnică.

După ce a studiat intens comportamentul acestor animale de pradă, bărbatul a găsit o modalitate

de a se apropia de acestea în deplină siguranţă şi chiar de a se bucura de afecţiunea lor.

Totul a început când John şi-a pierdut ambele picioare după ce a suferit un accident în timp ce practica bungee jumping.

El a căzut în gol de la 17 metri înălţime, iar amputarea membrelor inferioare a fost atunci singura soluţie pentru a rămâne în viaţă.

Acest tată a doi copii l-a îndrăgit foarte tare pe leul Bonedigger, care se aseamănă în foarte multe privinţe cu el.

Acest leu suferă de boala oaselor de sticlă, lucru care timp de 5 luni l-a împiedicat să meargă pe propriile picioare.

John a intrat pentru prima oară în contact cu leul Bonedigger atunci când a început să lucreze la „G.W. Exotic Animal Park” din Wynnewood, Oklahoma.

După ce l-a crescut încă de când era pui şi l-a hrănit luni întregi cu biberonul, animalul s-a ataşat foarte tare de el, iar acum sunt de nedespărţit.

Fiecare întâlnire dintre cei doi este o bucurie uriaşă şi un moment de răsfăţ necondiţionat.

În felul lor, cei doi prieteni s-au ajutat reciproc, înţelegându-şi durerea şi oferindu-şi sprijin.

Au auzit zgomote ciudate venind de sub pavaj… dar când au săpat să vadă ce era? De necrezut!

Se întâmplă uneori ca puii unor animale să rămână captivi în spaţii înguste din care fără ajutorul nostru le-ar fi imposibil să iasă la suprafaţă. Aceste situaţii extreme trebuie rezolvate de urgenţă, altfel puii nu ar avea nicio şansă de supravieţuire.

În momentul în care au auzit zgomote ciudate venind de sub pavaj, câţiva oameni au dorit cu tot dinadinsul să afle despre ce era vorba. Cum zgomotele păreau a fi strigătul de ajutor al unor pui de animal, acţiunea de salvare trebuia să se desfăşoare cât mai rapid.

Singura cale de a ajunge la locul în care se aflau animăluţele era să spargă pavajul săpând în adâncime. O echipă imbatabila formată din Kelly, John Mauro, John Wolf, Ricardo Urbach şi alte persoane aflate la faţa locului a reuşit pas cu pas să ducă la bun sfârşit întreaga acţiune de salvare a patru pisoi adorabili.

De îndată ce locul a fost deschis, au scos primul pisoi din conducta care îi ţinea captivi. Bucuria echipei a fost extrem de mare, iar pisoiul a fost înfăşurat într-o lavetă moale şi uscată. Al doilea pisoi era mult mai murdar decât primul şi mirosea destul de urât.

În continuare, prin perseverenţa salvatorilor au fost scoşi la suprafaţă încă doi pisoi. Acum au un loc confortabil într-o cutie de carton, iar blăniţa lor udă este dovada incontestabilă a faptului că pisoii au fost igienizaţi corespunzător.

Cei patru pisoi vor fi adoptaţi de salvatorii lor sau de alte familii cu dragoste pentru animale care vor şti să le ofere un cămin primitor, hrană şi îngrijire potrivită. Imaginile surprinse în acest filmuleţ sunt foarte emoţionante, iar prezenţa de spirit a acestor oameni de bine este lăudabilă.

Lasă-ne un comentariu!
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Câinele abandonat pe un drum din Grecia urmăreşte maşina unei femei şi „cere” să fie salvat. Ce soarta va avea bietul catel…

În urmă cu câteva săptămâni, Valia Orfanidou conducea pe un drum rural din Grecia, când, ...

error: Content is protected !!