Acest bărbat își ia acasă animalele ce au fost abandonate de către stăpâni, doar din cauza că au îmbătrânit! O poveste ce te face să crezi în oameni!

Acest bărbat își ia acasă animalele ce au fost abandonate de către stăpâni, doar din cauza că au îmbătrânit! O poveste ce te face să crezi în oameni!
teve Greig este un om cu o casă mare și inimă de aur. Deja de câțiva ani acesta oferă adăpost animalelor, ce au fost abandonate din cauza vârstei.

Loading...

Decizia care a salvat animalele fără nicio șansă de adopție! Steve Greig a suferit groaznic, atunci când cel mai bun prieten blănos al său a murit. A știut, însă, că pentru el viața merge mai departe, așa că s-a decis să îi facă viața mai frumoasă unui alt câine, de la un adăpostul de animale. Și nu oricărui câine, ci aceluia cu cele mai mici șanse de a fi adoptat vreodată: celui mai bătrân și mai puțin frumos cățel.

El a hotărât că acest patruped nu merită să fie abandonat. De atunci, casa lui Steve a început să se umple cu diverse animale. În prezent, la el acasă locuiesc 10 câini, un purceluș, două rațe, hulubi, pisici și câțiva pui. Gestul lui a luat cu asalt rețelele de socializare, de fiecare dată când publică fotografii cu marea lui familie.

Câinii lui Steve se înțeleg de minune cu purcelușul Bikini și porumbelul numit Ellie.

Deoarece au deja o vârsta înaintată, animalele sunt calme și liniștite.

Animalele au o bătrânețe demnă și frumoasă.

Dacă e să fim sinceri, fiecare dintre noi ar dori să facă lumea la fel de bună și frumoasă precum o face Steve.

Mulți dintre patrupezii lui Steve își petrec cea mai mare parte a zilei dormind. Astfel, toți au parte de timp pentru relaxare și odihnă.

O echipă exemplară, gata de acțiune.

Momentul în care acest câine îşi regăseşte familia după 7 luni este emoţionant până la lacrimi

Datorită inteligenţei şi devotamentului lor, câinii ştiu să-şi arate afecţiunea faţă de acei oameni care îi preţuiesc cu adevărat. Comportamentul lor poate de multe ori să impresioneze prin naturaleţe şi prin reacţiile pe care le au în faţa unor situaţii de o sensibilitate aparte. Este şi cazul câinelui din acest filmuleţ, care în momentul în care îşi revede stăpânul reacţionează într-un mod care ne lasă fără cuvinte.

Întâmplarea din acest filmuleţ s-a petrecut în Frisco, Texas, unde Dora, căţeluşa din aceste imagini, s-a speriat teribil de zgomotul şi luminile unor artificii şi a sărit gardul din curtea familiei care a adoptat-o.

Stăpânii ei au fost devastaţi de pierderea Dorei şi au căutat-o îndelung în speranţa că o vor regăsi. Pe zi ce trecea căutările se dovedeau zadarnice, însă după aproape şapte luni soarta le-a zâmbit în momentul în care Dora a fost găsită.

De mare ajutor a fost cipul pe care căţeluşa îl avea implantat de către medicul veterinar şi care a oferit informaţii suficiente despre ea şi stăpânii acesteia. Întâlnirea Dorei cu familia în care crescuse a fost emoţionantă până la lacrimi.

Cu ochii ei blânzi l-a privit pe stăpânul ei care nu mai contenea s-o mângâie şi s-o alinte cu blândeţe. Uşor şi-a pus capul pe piciorul bărbatului şi i-a întins laba din faţă în semn de mulţumire că în sfârşit erau iarăşi împreună.

Finalul filmuleţului se vrea a fi un mesaj de încurajare pentru toţi proprietarii de câini care ar trebui să meargă cu ei la cabinetele veterinare în vederea implantării unui microcip care de multe ori îi poate salva viaţa animalului de companie.

Lasă-ne un comentariu!
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Povestea câinelui care a salvat patru oameni dintr-un spital, după ce a intrat în flăcări să pornească alarma de incendiu

Un câine a devenit eroul a patru oameni, după ce i-a salvat din incendiul care ...

error: Content is protected !!