Acest biet Chihuahua a trăit într-o crescătorie de câini vreme de 9 ani. Priviţi momentul când are parte de primul său culcuş

În ultimii nouă ani, singura casa a acestui câine din rasa Chihuahua au fost cei patru pereţi ai unei cuşti de sârmă, destul de strâmtă şi deloc confortabilă. Nu a ştiut niciodată cum e să trăiască în aer liber şi fără îndoială cum e să aibă o familie.

Loading...

Închis întreaga lui viaţă, fiind folosit doar pentru reproducere, Freddie, acest căţeluş simpatic din rasa Chihuahua, are acum şansa să se bucure de o altă viaţă într-un adăpost pentru animale în care poate fi iubit şi îngrijit corespunzător. Asociaţia „National Mill Dog Rescue” (NMDR) l-a luat pe Freddie împreună cu alţi 34 de câini de la acel adăpost pentru câini din Midwest, acolo unde patrupezii erau folosiţi doar pentru reproducere.

La început, Freddie a fost foarte speriat, dar la scurt timp după ce a primit o doză mare de dragoste din partea salvatorilor lui a devenit din ce în ce mai prietenos. Când a fost aşezat pe podeaua ţarcului unde i-a fost oferit chiar şi un culcuş, căţeluşul se uita nedumerit la acel obiect de care nu avusese parte niciodată.

De îndată ce Theresa Strader, una dintre lucrătoarele din acest adăpost l-a luat pe Freddie şi l-a aşezat în culcuş mângâindu-l fără încetare, căţeluşul a realizat că acest loc poate fi pentru el un loc moale şi călduros. Din cauza lipsei de îngrijire pe parcursul vieţii sale, lui Freddie îi lipsesc toţi dinţii. Următorul pas în viaţa căţeluşului este acela de a-i găsi lui Freddie o casă şi există speranţa că acest lucru se va întâmpla destul de repede.

Lasă-ne un comentariu!
Loading...

Lasă un răspuns

x

Check Also

Faceţi cunoştinţă cu Gringo – Motănelul mustăcios care topeşte orice inimă cu drăgălăşenia lui

Nu există nicio îndoială că pisicile ocupă primele locuri în topul preferinţelor utilizatorilor de internet ...

error: Content is protected !!