Acest câine a fost gata să-și dea viața pentru a-și salva stăpâna.

Aceasta este o poveste reală dar foarte uluitoare și emoționantă. S-a întâmplat în Massachusetts, SUA. Stăpâna unui câine pitbul a fost salvată de acesta când a căzut inconștientă pe calea ferată.

Loading...

Cu părere de rău mecanicul nu a putut opri brusc trenul și câinele a fost lovit de tren.

Când femeia a căzut și câinele a văzut că trenul se apropia, acesta, a tras stăpâna din toate puterile la o parte de pe calea ferată.

Lilly, așa îl cheamă pe câine, a tras cu dinții pe stăpâna sa Christine Spain de 54 de ani și astfel a salvat-o de la pericol de moarte.

Femeia a fost în afara oricărui pericol, după ce patrupedul a tras-o la o parte de pe calea ferată. Din nefericire, acesta a rămas fără un picior după ce trenul l-a atins. Chiar și-ar fi putut pierde viața, câtă loialitate.

Medicii au făcut tot posibilul ca urmările accidentului să fie cât mai ne însemnate. I-au pus ca implanturi niște tije de oțel pentru ca să-i susțină piciorul stâng și să-i imobilizeze un pocior fracturat.

Lilly v-a putea merge din nou dar se v-a acomoda foarte greu după ce a rămas cu trei picioare.

Dar stăpâna v-a avea mare grijă de câine pentru că este salvatoarea vieții ei.

Distribuie acest articol util prietenilor tăi!

Lasă-ne un comentariu!
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Povestea câinelui care a salvat patru oameni dintr-un spital, după ce a intrat în flăcări să pornească alarma de incendiu

Un câine a devenit eroul a patru oameni, după ce i-a salvat din incendiul care ...

error: Content is protected !!