Acest câine a stat înlănţuit în zăpadă 4 ierni la rând, dar priviţi momentul în care iubitorii de animale intervin

Când avem în preajmă un câine devotat şi un prieten de nădejde ar fi bine să îi acordăm condiţii potrivite de trăi şi dragoste necondiţionată. Cruzimea cu care unii oameni îşi tratează animalele din propria gospodărie atinge uneori cote extreme. Aceste imagini ne dovedesc faptul că încă mai există pe acest pământ persoane pentru care animalele nu au nicio valoare.

Loading...

Diesel este numele unui câine din Yukon, Canada, care a petrecut patru ierni stând legat în lanţ într-o zonă cu temperaturi extrem de mici. Când au aflat de acest caz, voluntarii din cadrul asociaţiei „Animal Advocats” au intrat imediat în acţiune reuşind să-l salveze pe bietul animal, asigurându-se că restul vieţii va trăi într-un cămin primitor, îngrijit corespunzător şi înconjurat cu multă dragoste.

Pe lângă temperaturile extreme pe care Diesel le-a suportat în toată perioada în care a fost legat în lanţ în curtea proprietarului său, patrupedul a fost bătut în mod repetat, atacat de alţi câini din zonă şi lovit peste faţă de un cal fără a se putea apăra în vreun fel. Salvatorii câinelui l-au găsit pe acesta în condiţii absolut îngrozitoare, lovit la cap, cu dinţii sparţi şi limba despicată, precum şi o rană foarte adâncă în zona umărului. În fotografie, se poate vedea sângele uscat şi gheaţa care îi acoperă blană. Potrivit salvatorilor, proprietarul lui Diesel a vrut să-l împuşte, obosit fiind de îngrijirea câinelui.

Din fericire, Diesel a fost salvat în loc să fie ucis. Câteva zile mai târziu, Diesel a fost dus din Yukon la un veterinar, unde medicii i-au acordat toate îngrijirile necesare, l-au sterilizat şi chiar i-au înlăturat o tumoare. Salvatorii au aflat că Diesel era de fapt un câine incredibil de prietenos, numindu-l chiar un „ursuleţ de pluş”. În ciuda faptului că la început a fost timid în prezenţa oamenilor şi în special a altor câini, Diesel a devenit un câine prietenos şi iubitor. Datorită unor oameni cu adevărat uimitori, Diesel primeşte acum prima sa şansă reală la viaţa pe care o merită.

Lasă-ne un comentariu!
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Un câine a fost găsit abandonat și legat de o bancă, în parc, cu un bilet alături. Ce scria pe bilet…

Un câine a fost găsit abandonat și legat de o bancă într-un parc din capitala ...

error: Content is protected !!