Acest câine a trăit în condiții groaznice, dar priviţi-l cum își arată RECUNOȘTINȚA față de cea care l-a salvat I VIDEO

Din nefericire, numărul animalelor fără stăpân creşte considerabil de la an la an, iar autorităţile par să fie depăşite total de acest lucru. Pentru a putea să salveze cât mai multe animăluţe, organizaţiile pentru salvarea animalelor luptă să facă toate eforturile posibile, potrivit livebiz.ro.

Loading...

Asher a trăit o parte din viața lui în lanţuri. După ce a aflat de situaţia sa, asociaţia de salvare a animalelor „Dogs Deserve Better” din Smithfield, SUA, a reuşit să elibereze acest frumos cățel şi să îl ia sub custodia lor. Chiar dacă a trăit ani de zile izolat, voluntarii au avut parte de o surpriză uriaşă.

Patrupedul nu a ezitat nicio clipă să-şi arate recunoştinţa faţă de cei care i-au redat şansa la o viaţă normală. Fiind înconjurat de iubire el le-a răspuns acestora cu aceeaşi măsură.

Imaginile de de mai jos ne prezintă doar o mică dovadă a comportamentului pe care Asher l-a adoptat faţă de angajaţii acestei organizaţii.

În timp ce una dintre salvatoare vorbea la telefon, femeia a avut parte de un moment unic de nepreţuit. Asher s-a urcat în braţele sale şi a răsfăţat-o cu gesturi pline de afecţiune şi recunoştinţă. Urmărind cu atenţie aceste imagini vă imaginaţi cât de greu i-a fost acestei femei să rămână serioasă pe tot parcursul convorbirii telefonice!

Lasă-ne un comentariu!
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Povestea câinelui care a salvat patru oameni dintr-un spital, după ce a intrat în flăcări să pornească alarma de incendiu

Un câine a devenit eroul a patru oameni, după ce i-a salvat din incendiul care ...

error: Content is protected !!