Acest câine bătrân în sfârşit va fi adoptat. Reacţia lui când află acest lucru a ajuns virală

Sunt foarte mulţi câini care ajung să trăiască întreaga viaţă pe străzi şi din nefericire îşi găsesc sfârşitul tot în aceste condiţii dure. Pentru patrupedul din imagini soarta a fost însă mult mai blândă, el găsind alinare chiar în ultimii săi ani de viaţă. Totul se datorează unei asociaţii minunate de salvare a animalelor care a făcut tot posibilul pentru a-i face bătrâneţea cât mai uşoară.

Loading...

Dreadlock este un câine fără stăpân care a ajuns la asociaţia pentru salvare a animalelor „Soi Dog” în urmă cu 4 ani. Starea sa era atunci deplorabilă, suferind de o boală de piele care îi invadase tot trupul. Porţiunile de blăniţă pe care încă le mai avea erau de asemenea foarte încurcate şi mătuite.

Vârsta sa înaintată nu îi mai permitea să aibă voioşia unui căţeluş tânăr şi tocmai de aceea Dreadlock îşi petrecea mai tot timpul plimbându-se în linişte, fără a găsi prea multe motive de entuziasm. O anumită veste l-a făcut însă pe acest patruped să afişeze un comportament pe care până atunci nimeni nu mai avusese şansa să îl vadă.

Când voluntarul care prinsese drag de Dreadlock l-a anunţat pe patruped că o familie din Regatul Unit a decis să îl adopte, acesta a reuşit să îl surprindă cu reacţia sa. Exaltarea şi lătratul viguros exprimau bucuria imensă pe care o simţea acest patruped. În sfârşit avea şansa să se bucure de protecţia şi dragostea unui cămin definitiv unde să îşi poată trăi fericit ultimii ani din viaţă. Impresionant!

Lasă-ne un comentariu!
Loading...

Lasă un răspuns

x

Check Also

Faceţi cunoştinţă cu Gringo – Motănelul mustăcios care topeşte orice inimă cu drăgălăşenia lui

Nu există nicio îndoială că pisicile ocupă primele locuri în topul preferinţelor utilizatorilor de internet ...

error: Content is protected !!