Acest câine reacţionează într-un mod care te lasă fără cuvinte atunci cand isi vede stapanul suferind

Nimic nu se compară cu dragostea şi loialitatea pe care câinii le au pentru stăpânii lor. Privind aceste imagini suntem profund impresionaţi de ataşamentul pe care un câine îl poate avea faţă de stăpânul lui într-o situaţie destul de dramatică.

Loading...

Tony este numele câinelui care şi-a susţinut stăpânul într-un moment de grea încercare. Într-una din zile, Jesus Hueche, proprietarul câinelui, a vrut să taie un copac în apropierea locuinţei sale când la un moment dat a alunecat şi a căzut de la o înălţime de aproximativ 6 metri direct pe trotuarul din beton. Bărbatul s-a lovit puternic la cap şi şi-a pierdut cunoştinţa, însă în tot acest timp prietenul lui cel mai bun i-a fost tot timpul alături.

Câinele era vizibil îngrijorat că şi-ar putea pierde stăpânul pentru totdeauna şi tocmai de aceea nu se dezlipea de trupul acestuia. Când paramedicii au sosit la faţa locului, l-au găsit pe Tony lângă bărbatul care zăcea inconştient pe caldarâm. În timp ce echipajul de urgenţă a acţionat pentru salvarea bărbatului rănit punându-i în jurul gâtului un guler cervical, câinele a continuat să-şi „îmbrăţişeze” stăpânul refuzând să-l părăsească.

Patrupedul a fost îngrijorat de starea sănătăţii stăpânului său chiar şi atunci când acesta a fost transferat în ambulanţă, încercând să se urce alături de el. Hueche i-a oferit câinelui câteva mângâieri liniştitoare pentru a-i spune în acest fel ca totul va fi bine. Din fericire leziunile bărbatului au fost uşoare şi în consecinţă a fost externat din spital după puţin timp. Mai târziu Tony şi stăpânul lui aveau să se reunească din nou într-o prietenie sinceră şi plină de dragoste necondiţionată.

Lasă-ne un comentariu!
Loading...

Lasă un răspuns

x

Check Also

Faceţi cunoştinţă cu Gringo – Motănelul mustăcios care topeşte orice inimă cu drăgălăşenia lui

Nu există nicio îndoială că pisicile ocupă primele locuri în topul preferinţelor utilizatorilor de internet ...

error: Content is protected !!