Acest câine refuza să-şi întoarcă privirea de la perete. Motivul său este înduioşător…

Angel este numele unui câine ce a fost tratat cu multă cruzime, dar care a avut şansa să fie salvat de asociaţia „Paws Animal Rescue” din Irlanda. Acum, când în sfârşit a ajuns într-un cămin primitor alături de oameni care iubesc animalele cu adevărat, comportamentul patrupedului păstrează încă urmele suferinţelor pe care le-a îndurat în trecut.

Loading...

Reacţia acestui câine de a sta mai tot timpul într-un colţ cu faţa la perete se datorează în mare parte tratamentelor abuzive pe care le-a suferit până în momentul în care a fost salvat. Acesta refuză să îşi întoarcă privirea către oameni, chiar dacă cei care îi sunt acum alături îi vor doar binele. Nici atunci când i se oferă o porţie generoasă de hrană, patrupedul nu se atinge de ea, ci doar în clipa în care se asigură că nu este nimeni prin preajmă.

Oricât au încercat oamenii să se apropie de acest căţel traumatizat, nu au reuşit. În consecinţă s-au gândit că un semen de-al lui ar fi potrivit pentru a-i reda lui Angel pofta de viaţă şi voinţa de a merge mai departe. Un câine din aceeaşi rasă cu el a fost adus să-i stea alături, iar rezultatul a fost cu totul remarcabil. Angel a început să fie mult mai curajos, fără să mai simtă teamă faţă de oamenii care îl înconjoară.

E îngrijorător faptul că încă mai există oameni care tratează animalele cu multă cruzime, fără să le pese de răul pe care îl fac acestora. Ne mai alină doar iniţiativa lăudabilă a altora care ştiu să preţuiască viaţa, încercând pe cât posibil să ofere o nouă şansă animalelor abandonate şi traumatizate.

Lasă-ne un comentariu!
Loading...

Lasă un răspuns

x

Check Also

Faceţi cunoştinţă cu Gringo – Motănelul mustăcios care topeşte orice inimă cu drăgălăşenia lui

Nu există nicio îndoială că pisicile ocupă primele locuri în topul preferinţelor utilizatorilor de internet ...

error: Content is protected !!