Acest câine tocmai a fost abandonat de stăpânul său. Reacţia sa vă va lăsa fără cuvinte!

Din nefericire există nenumărate cazuri în care oameni fără suflet aleg să îşi abandoneze animalele de companie fără a avea nicio urmă de regret. Suferinţa pe care aceste biete necuvântătoare o resimt în acele momente este devastatoare. Nimic nu poate compensa golul pe care cei care până atunci le erau alături îl lasă în urma lor.

Loading...

Aceste imagini incredibile ne prezintă un căţeluş cu inima frântă, care aleargă cât îl ţin picioruşele în urma unei anumite maşini. Motivul său este unul extrem de emoţionant! În urmă cu doar câteva minute el fusese abandonat de cel care până atunci îi purtase de grijă.

Deşi nu cunoaştem motivaţia pentru care acest om a ales să facă acest lucru, gestul său este unul condamnabil. Acest căţeluş nu are nicio vină pentru suferinţa pe care acum este nevoit să o îndure. Cu sufletul rupt în bucăţi el nu poate concepe că stăpânul său l-a părăsit şi începe să urmărească maşina pe care acesta o conduce.

Un alt participant la trafic a reuşit să imortalizeze aceste secvenţe pline de dramatism, impresionat de cursa nebunească în care acest biet suflet tocmai se angajase. Cu o putere ieşită din comun patrupedul se menţine foarte aproape de stăpânul său, în speranţa că acesta îi va curma chinul şi se va opri. Din nefericire acest lucru nu se întâmplă, iar micuţul secătuit de puteri este nevoit să abandoneze lupta.

Lasă-ne un comentariu!
Loading...

Lasă un răspuns

x

Check Also

Faceţi cunoştinţă cu Gringo – Motănelul mustăcios care topeşte orice inimă cu drăgălăşenia lui

Nu există nicio îndoială că pisicile ocupă primele locuri în topul preferinţelor utilizatorilor de internet ...

error: Content is protected !!