Acest căţel are un obicei minunat înaintea fiecărei mese. Iată-l ce face la îndemnul stăpânei!

Fiecare animăluţ de companie îşi formează unele obiceiuri după cum este educat de stăpâni. Este si cazul acestui căţel adorabil din rasa Shih Tzu, „dulce” ca mierea precum îi este şi numele, care se roagă înaintea fiecărei mese.

Loading...

Cine s-ar fi gândit că un căţel mic şi pufos poate mulţumi Domnului pentru hrana primită şi pentru faptul că este sănătos să o poată degusta cu plăcere? Honey, acest căţel mic şi pufos îşi spune rugăciunea la îndemnul stăpânei sale înaintea fiecărei mese. Cât este de adorabil!

Privind aceste imagini, ne dăm seama ce relaţie deosebită are patrupedul cu stăpâna lui şi cât de doritor este să răspundă prompt rugăminţilor sale. Pentru căţeluş totul pare un joc, iar valoarea rugăciunii, deşi este pur simbolică, valorează enorm.

Unul dintre motivele pentru care câinii sunt atât de iubiţi de stăpânii lor este relaţia bazată pe respect şi afectivitate pe care o au cu aceştia. În acest caz, stăpâna acestui Shih Tzu a dorit să-l înveţe pe Honey spiritul de solidaritate şi mulţumire, îndemnându-l să facă o mică rugăciune pentru toţi ceilalţi patrupezi care nu sunt la fel de norocoşi.

Lasă-ne un comentariu!
Loading...

Lasă un răspuns

x

Check Also

Faceţi cunoştinţă cu Gringo – Motănelul mustăcios care topeşte orice inimă cu drăgălăşenia lui

Nu există nicio îndoială că pisicile ocupă primele locuri în topul preferinţelor utilizatorilor de internet ...

error: Content is protected !!