Acest cățel este atât de AMUZANT încât vei dori să-l revezi toată ziua! VIDEO

Hobbes încearcă să coboare scările pentru prima dată, iar când ajunge la ultima, este atât de mândru încât a stârnit amuzamentul tuturor.

Probabil, urcatul și coborâtul scărilor, reprezintă o problemă majoră pentru mulți pui de câine cărora le este teamă să experimenteze noi activități aparent primejdioasă, iar căţeluşul din clipul video de mai jos demonstrează că-i este frică să coboare singur treptele din locuinţa oamenilor care l-au adoptat. Pentru că Hobbes este fricos, stăpânul lui i-a o decizie înțeleaptă pentru a-și încuraja patrupedul să facă un lucru de care îi este teamă.

După câteva momente, patrupedul reuşeşte să ajungă la parterul locuinţei, coborând treptele pe propriile lui picioare, potrivit  The Dodo.

De ce a devenit Oliver cel mai HAIOS cățel din lume? 

Ei bine, Oliver, un căţel din oraşul Bryson, North Carolina, America, a devenit senzaţia internauților, datorită hăinuţelor amuzante cu care e îmbrăcat de stăpâna lui, Breanna, în vârstă de 26 de ani.

Americanca i-a făcut celui bai bun prieten al său pagină de Facebook pentru că OIiver seamănă foarte mult cu un ursuleţ, fiind o corcitură de Golden Retriever cu pudel. Drept dovadă, peste 52.000 de iubitori de animale îi urmăresc zilnic postările.

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

De ce miauna pisica ta in special noaptea

Cine nu își dorește să aibă un animăluț în casă? Ei bine, odată cu cumpărarea ...