Acest cățel este atât de AMUZANT încât vei dori să-l revezi toată ziua! VIDEO

Hobbes încearcă să coboare scările pentru prima dată, iar când ajunge la ultima, este atât de mândru încât a stârnit amuzamentul tuturor.

Loading...

Probabil, urcatul și coborâtul scărilor, reprezintă o problemă majoră pentru mulți pui de câine cărora le este teamă să experimenteze noi activități aparent primejdioasă, iar căţeluşul din clipul video de mai jos demonstrează că-i este frică să coboare singur treptele din locuinţa oamenilor care l-au adoptat. Pentru că Hobbes este fricos, stăpânul lui i-a o decizie înțeleaptă pentru a-și încuraja patrupedul să facă un lucru de care îi este teamă.

După câteva momente, patrupedul reuşeşte să ajungă la parterul locuinţei, coborând treptele pe propriile lui picioare, potrivit  The Dodo.

Cum a fost posibilă PRIETENIA dintr-un ANIMAL SĂLBATIC și unul DOMESTIC!

Din păcate multi pui de animale sălbatice nu reușesc să supraviețuiască atunci cănd își pierd mamele. Dinozzo, simpaticul pui de vulpe, a fost însă norocos pentru că a fost adoptat de… un cățel.

Bored Panda povește cum mama lui Dinozzo a murit într-un accident. Puiul, de doar trei săptamani a fost adoptat de o familie din Germania care-l are pe Ziva, un căine din rasa Collie.

Instinctele materne ale Zivai au făcut să se apropie extrem de mult pe puiul de vulpe. Între cei doi s-a creat o relație strânsă. Puiul de vulpea și câinele sunt toată ziua bot în bot, iar imaginile cu cei doi au impresionat oamenii din întreaga lume.

Prietenia dintre o bufniță și un câine, o LECȚIE de viață: ”Iubesc FRUMUSEȚEA, PUTEREA, LOIALITATEA și CURAJUL animalelor”!

Tanja Brandt, fotograf profesionist, a surpins în imagini spectaculoase prietenii dintre animale…
Dupa ce imaginile cu drăgălașa bufniță i-au înmuiat inima, atât ei cât și lumii întregi, Tanja, autoarea fotografiilor, a fost intervievata de cei de la BoredPanda și intrebată despre povestea care a dat naștere unor imagini spectaculoase.

„Poldi, micuta noastra bufnita, are un anisor si jumatate. O am de cand avea doar 5 luni. Nu voia deloc sa iasa din ousorul ei si era foarte, foarte mica. Toate celelalte sase surori ale sale eclozasera, numai ea nu mai iesea. Dar, intr-o zi s-a hotarat sa vada lumina zilei…

Cred ca animalutelor mele le place sa fie fotografiate. De ce? Pentru ca eu imi petrec tot timpul cu ele si cu a mea camera de fotografiat. Ne plimbam impreuna, ne jucam, ne aventuram pe ici, pe colo, si facem poze. Imi cunosc foarte bine animalele si stiu intotdeauna care este starea lor de spirit. Se mai intampla sa nu ies cu toate odata, iar cele care raman acasa devin geloase tare!

Spre deosebire de familia mea, am iubit necuvantatoarele inca de cand eram doar un copil. Gaseam animalute diverse, le luam acasa si le ascundeam de ai mei. Iubesc frumusetea, puterea, loialitatea si curajul animalelor. Avem foarte multe de invatat de la ele”, spune Tanja Brandt.

Si tot Tanjei îi aparțin și instantaneele în care ni seînfatisează spectaculoasa prietenie dintre o bufnita si un câine lup. Priviți galeria foto de mai jos și veți vedea adevărata prietenie dintre o bufniță și un câine. Ei se ingrijesc și se spijină reciproc.

 

 

 

Lasă-ne un comentariu!
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Cel mai scump porumbel din lume tocmai a fost vândut cu 1,6 milioane de euro! Licitația a început de la 200 de euro! Ce poate să facă…

New Kim, o femela in varsta de 2 ani, a fost initial scoasa la licitatie ...

error: Content is protected !!