Acest micut pui de pinguin este eliberat in natura, priviti ce face acesta inainte sa plece!!

De multe ori micutele animale din jurul nostru au nevoie de ajutor pentru a scapa din unele situatii extrem de dificile din care singure nu au nici cea mai mica sansa se iasa. Asa ca noi trebuie sa le fim alaturi in acele momente dificile si sa le oferim tot sprijinul de care au acestea nevoie la un moment dat.

Loading...

Spre exemplu acest lucru s-a intamplat si cu puiul de pinguin din clipul postat mai sus care avusese o rana semnificativa la nivelul capului in incercarea de a se elibera dintr-o plasă de pescuit. Spre norocul sau acesta a fost gasit si ingrijit asa cum trebuie pana s-a pus din nou pe picioare si putea sa isi poarte singur de grija. Insa pana sa ajunga sa se descurce din nou singur acesta a fost supus mai multor tratamente cu antibiotice, vitamine si tot felul de pastile care sa ii readuca puterea si sa poata din nou sa fie pe picioarele sale.

Salvatoarea pinguinului, ce face parte din asociaţia „The Kaikōura Wildlife Rescue” din Noua Zeelandă, a postat în mediul online acest video, iar imaginile sunt nepreţuite. Pinguinul care a fost eliberat în locul în care a fost găsit insa parca ii este greu sa se desparta de cea care l-a ingrijit in perioada in care nu avea pe nimeni langa el si era ranit. Acesta face cativa pasi spre apa dupa care se mai opreste pentru cateva clipe pentru a se uita din nou la cea care i-a fost alaturi in cele mai grele momente. Clipul a ajuns rapid viral si a emotionat pe toata lumea care l-a vizionat. Speram ca acum micutul pui de pinguin este bine si nu o sa mai aibe de a face cu astfel de probleme care sa ii puna viata si sanatatea in pericol.

Lasă-ne un comentariu!
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Povestea câinelui care a salvat patru oameni dintr-un spital, după ce a intrat în flăcări să pornească alarma de incendiu

Un câine a devenit eroul a patru oameni, după ce i-a salvat din incendiul care ...

error: Content is protected !!