Acest urs uriaş se apropie de un Ciobănesc German. Priviţi ce se întâmplă câteva clipe mai târziu

Prin intermediul filmuleţelor de pe internet suntem adeseori martorii unor prietenii cu totul neobişnuite care se stabilesc între animale ce aparţin unor specii diferite. În ciuda diferenţelor majore dintre acestea, vieţuitoarele în cauză găsesc calea către o interacţiune armonioasă, tolerandu-se reciproc şi petrecând foarte mult timp împreună.

Loading...

Humble Bumble este un urs grizzly cu mari dificultăţi de adaptare care trăieşte acum în rezervaţia naturală „Earthfire Institute Wildlife Sanctuary”. El a fost preluat dintr-o grădină zoologică improvizată pe când avea numai câteva luni de viaţă. Pe măsură ce i-au urmărit comportamentul, voluntarii care l-au salvat au observat că sub gingăşia şi inocenţa sa de ursuleţ se ascundea şi o lipsă de coordonare destul de severă.

Chiar şi în prezent, când a atins nişte dimensiuni impresionante, pe Humble Bumble îl sperie orice este nou. Lipsa încurajării şi a unui ajutor potrivit l-ar putea face pe acest animal să se retragă într-un colţ, speriat şi lipsit de orice interes pentru ce se întâmplă în jurul său. Un Ciobănesc German a făcut însă ceea ce oamenii nu au reuşit, aducându-i acestui urs pofta de viaţă şi dorinţa de a ieşi din carapacea în care preferă să se ascundă mai mereu.

Imaginile de faţă ni-i prezintă pe Humble Bumble şi pe câinele, Boychuk într-un moment plin de energie, în care joaca este cuvântul de ordine. Este uimitor să observăm cu câtă grijă se joacă acest urs cu Boychuk, ştiind parcă faptul că forţa sa este cu mult peste cea a patrupedului. Chiar dacă s-a confruntat cu multe probleme, Humble Bumble le-a putut depăşi cu uşurinţă alături de cel mai bun mentor şi prieten pe care îl putea găsi vreodată!

Lasă-ne un comentariu!
Loading...

Lasă un răspuns

x

Check Also

Faceţi cunoştinţă cu Gringo – Motănelul mustăcios care topeşte orice inimă cu drăgălăşenia lui

Nu există nicio îndoială că pisicile ocupă primele locuri în topul preferinţelor utilizatorilor de internet ...

error: Content is protected !!