Acesta cu siguranţă nu este un câine obişnuit. Lucrurile pe care le face zi de zi te vor lăsa fără cuvinte!

Prieteniile care se leagă între oameni şi animalele lor de companie dau mereu naştere unor momente speciale pline de zâmbete. Din fericire multe dintre acestea sunt surprinse pe camera de luat vederi şi astfel ne putem bucura cu toţii de ele. Imaginile de faţă ne aduc în prim plan o mare iubitoare de animale şi un câine care dă dovadă de o inteligenţă ieşită din comun.

Dacă ar fi să ne gândim la comenzile pe care un stăpân i le adresează câinelui său, primele care ne-ar veni în minte ar fi cu siguranţă „Şezi!”, „Stai!” sau „Rostogoleşte-te!”. Pentru Secret, o combinaţie de Ciobănesc Australian şi Border Collie, aceste comenzi sunt de mult istorie, isteaţa căţeluşă reuşind să facă lucruri care o uimesc adeseori chiar şi pe stăpâna sa, Mary.

Secret este o căţeluşă în vârstă de doi ani cu foarte multe talente şi o inteligenţă mult peste medie. Ea adoră să picteze, să cânte la tobe sau la pian, să dezlege tainele dansului irlandez şi chiar să-şi acompanieze stăpâna la şedinţele de yoga. Această ultimă activitate este cu siguranţă şi cea care i-a atras cei mai mulţi fani pe Instagram, acolo unde a devenit foarte populară, având peste 75000 de oameni care îi urmăresc fiecare apariţie.

Această căţeluşă nu-şi dezamăgeşte stăpâna nici atunci când vine vorba de curăţenie, ea manevrând cu mare dibăcie furtunul aspiratorului sau aruncând cu multă precizie gunoiul la coş. După muncă vine însă şi răsplata, iar o partidă de joacă prelungită în parc sau chiar acasă este mereu pe placul căţeluşei Secret.

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

De ce miauna pisica ta in special noaptea

Cine nu își dorește să aibă un animăluț în casă? Ei bine, odată cu cumpărarea ...