Aceste imagini ar trebui distribuite tuturor – numărul 8 m-a făcut să râd cu lacrimi. Ce pisici teribile!

Oamenii din zilele noastre nu apreciază lucrurile cu adevărat frumoase din viaţa de zi cu zi, cum ar fi prezenţa unui animal de companie. Mulţi ar trebui să ia animalele ca pe un exemplu, pentru că de multe ori uităm să ne oprim şi să ne bucurăm de momentele minunate pe care acestea ni le oferă.

Loading...

Pisicile pe care le veţi vedea în aceste imagini vă vor arăta cât de frumoasă este viaţa, oricând şi oriunde… Nu puteţi rata aceasta doză de bună dispoziţie şi zâmbete!

Pe lângă faptul că sunt foarte drăgălaşe, pisicile ne învaţă o lecţie foarte importantă: câteodată trebuie să luăm o pauză şi să ne relaxăm.

V-au plăcut aceste poze? Distribuiţi-le prietenilor şi familiei!

Au auzit zgomote ciudate venind de sub pavaj… dar când au săpat să vadă ce era? De necrezut!

Se întâmplă uneori ca puii unor animale să rămână captivi în spaţii înguste din care fără ajutorul nostru le-ar fi imposibil să iasă la suprafaţă. Aceste situaţii extreme trebuie rezolvate de urgenţă, altfel puii nu ar avea nicio şansă de supravieţuire.

În momentul în care au auzit zgomote ciudate venind de sub pavaj, câţiva oameni au dorit cu tot dinadinsul să afle despre ce era vorba. Cum zgomotele păreau a fi strigătul de ajutor al unor pui de animal, acţiunea de salvare trebuia să se desfăşoare cât mai rapid.

Singura cale de a ajunge la locul în care se aflau animăluţele era să spargă pavajul săpând în adâncime. O echipă imbatabila formată din Kelly, John Mauro, John Wolf, Ricardo Urbach şi alte persoane aflate la faţa locului a reuşit pas cu pas să ducă la bun sfârşit întreaga acţiune de salvare a patru pisoi adorabili.

De îndată ce locul a fost deschis, au scos primul pisoi din conducta care îi ţinea captivi. Bucuria echipei a fost extrem de mare, iar pisoiul a fost înfăşurat într-o lavetă moale şi uscată. Al doilea pisoi era mult mai murdar decât primul şi mirosea destul de urât.

În continuare, prin perseverenţa salvatorilor au fost scoşi la suprafaţă încă doi pisoi. Acum au un loc confortabil într-o cutie de carton, iar blăniţa lor udă este dovada incontestabilă a faptului că pisoii au fost igienizaţi corespunzător.

Cei patru pisoi vor fi adoptaţi de salvatorii lor sau de alte familii cu dragoste pentru animale care vor şti să le ofere un cămin primitor, hrană şi îngrijire potrivită. Imaginile surprinse în acest filmuleţ sunt foarte emoţionante, iar prezenţa de spirit a acestor oameni de bine este lăudabilă.

Lasă-ne un comentariu!
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Povestea tristă a cățelului care a rămas singur în curtea în care a trăit 3 ani după ce stăpânii au murit …

Poveste impresionantă în Suceava, unde un câine bătrân a rămas în curtea în care a ...

error: Content is protected !!