Acesti turisti s-au cazat la hotel, insa nu stiau ca pot lua micul dejun alaturi de girafe

Istoria Girafelor datează din 1932 când Safari din Africa a facut cunostiinta cu turiștii europeni.  Africa a deținut acest hotel  începând cu anul 2009, oferindu-i această descriere: „Cu fațada sa impunătoare, interiorul elegant, grădinile cu mult verde, terasele însorite și curțile încântătoare, oaspeții remarca adesea că peisajul hotelului este asemanator cu cel din filmul „Out of Africa” „. Unul dintre cele șase apartamente este chiar numit după autorul cărții, Karen Blixen.

Loading...

Să locuieşti împreună cu opt girafe ar putea părea incomod pentru unii dintre noi, dar pentru oaspeţii hotelului Giraffe Manor din Nairobi, Kenya, împărţirea micului dejun cu aceste creaturi deosebite este cât se poate de normală. Această interacţiune a animalelor cu oamenii te lasă fără cuvinte şi este o experienţă pe care niciun aventurier nu trebuie s-o ignore.

Una dintre caracteristicile pozitive ale Giraffe Manor este însăşi clădirea, fiind construită încă din anii ’30 şi prezintă o arhitectură care aminteşte de începuturile europenilor în Estul Africii. Acest refugiu minunat este şi casa lui Jock şi Betty Leslie-Melville, al căror principal scop era, şi este, prezervarea acestei specii de girafe pe cale de dispariţie.

Apoi, celor doi le-a venit o idee de afaceri neobişnuită prin care să permită turiştilor să îşi ia micul dejun sau prânzul într-un mod neconvenţional, cu prieteni şi mai neconvenţionali:„În ciuda faptului că această clădire rezonează cu trecutul, o prezenţă foarte intensă o reprezintă turma de opt girafe Rothschild care tind să viziteze Manor dimineţile şi serile pentru a întâmpina oaspeţii şi a lua câteva gustări înainte de-a se aventura în sanctuarul lor de 140 de hectare, ” au explicat proprietarii hotelului.

Hotelul se află la o distanţă de 40 de minute mers cu maşina faţă de aeroportul Jomo Kenyatta şi la 20 de minute faţă de aeroportul Wilson. Are un total de 10 camere de lux en-suite care pot găzdui până la 25 de persoane. Turiştii care au vizitat acest hotel şi au dorit să-şi împărtăşească experienţa cu alţi amatori de călătorii pe portalul Trip Advisors-au declarat foarte mulţumiţi de serviciile oferite de personalul hotelului şi încântaţi de peisajele din zonă sau experienţele avute cu girafele. Rezervările către Kenya se pot face de pe site-ul bjr-vacante.ro, dar până să ajungeţi acolo, puteţi face un tur virtual accesând acest site – trebuie să aveţi instalat flash pentru a funcţiona.

Dar, de asemenea, există girafe peste tot. La începutul anilor 1970, conacul a devenit implicat în protejarea girafelor, prin fondarea Fundației Africane pentru Animalele sălbatice pe cale de dispariție, o organizație caritabilă care sprijină girafele sălbatice . Hotelul exista în ziua de azi, iar veniturile acestuia merg spre a ajuta această specie de girafe pe cale de dispariție.

Nu este o afacere rea, nu? Oaspeți celebri care s-au cazat in acest hotel sunt Mick Jagger, Brooke Shields, Marlon Brando, Johnny Carson și Walter Cronkite.

Lasă-ne un comentariu!
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Povestea câinelui care a salvat patru oameni dintr-un spital, după ce a intrat în flăcări să pornească alarma de incendiu

Un câine a devenit eroul a patru oameni, după ce i-a salvat din incendiul care ...

error: Content is protected !!