Află cu ce animal de pradă se aseamănă femeia în funcție de zodie!

Femeile sunt deseori comparate cu animalele de pradă.
Iată cu ce animal poate fi comparată fiecare femeie în funcție de zodie.

Loading...

Câinii nu sunt prietenii, ci apărătorii omului. Din cele mai vechi timpuri aceste animale, ne-au ajutat și ne-au susținut. Acum, câinii sunt văzuți drept animale de companie devotate.

Este unicul animal pregătit să-și sacrifice viața și sănătatea în ajutorul stăpânului, de parcă e în sângele lui datoria de a ajuta, a se jertfi, și a-l apăra în orice situație

Capricorn – câine

Iată că și în cazul femeii Capricorn principalul cuvânt este datoria. Multora li se pare că e foarte responsabilă și face tot timpul doar ceea ce trebuie. De fapt, cel mai important lucru în viața ei este dragostea. Are mereu grijă de oamenii pe care îi iubește. Iar dacă doriți să aflați cât e de supărăcioasă, încercați să tachinați un Alabai, de exemplu. Dacă supraviețuiți, veți afla.

Vărsător – dihor

Dihorul este un animal foarte drăguț, care în doar câteva secunde poate provoca un adevărat haos. Așa e și femeia Vărsător. Să nu vă surprindă dacă o vedeți liniștită și brusc explodează ca o bombă atomică.

Având în vedere calitățile de bază ale ambilor, spontaneitatea și rapiditatea, nu încerca să prezici sau să-ţi oprești aleasa Vărsător.

Va sta mereu la pânda jertfei sale și aproape de fiecare dată cu succes. Mai bine pretindeți că nu s-a întâmplat nimic.

În relația cu un Vărsător, această tactică e cea mai potrivită și inofensivă pentru cei din jur.

Pești – vulpe roșcată

Vulpea – frumusețe roșcată, simbolul vicleniei şi înșelăciunii. Sunt extrem de frumoase, dar foarte periculoase. Vreți să îmblânziți o vulpe? Va trebui să vă străduiți mult. La fel e și cu femeile Pești. Sunt foarte atrăgătoare, drăguțe, dar la fel de viclene, inteligente și chiar răutăcioase.

Femeile născute în zodia Pești sunt actrițe înnăscute. Dacă ajunge în casa voastră, fiți pregătiți pentru o viață în care dorințele acestui animal de pradă drăguț și șiret, vor fi mai presus. Resemnați-vă sau fugiți!

Berbec – raton<

Chiar sunt animale de pradă? E greu de crezut, căci sunt atât de drăguți! Da, sunt. În poze. De fapt, ratonii sunt adevărați luptători, care nu se tem de nimeni și de nimic. La fel ca și femeile-Berbec, sunt foarte draguțe, până când începe vânătoarea.

Știți de ce ratonilor le place să-și mângâie mâncarea? Nu pentru că lor le plac produsele curate, ci pentru că victima în apă mai repede încetează să se zbată, mai ales dacă încerci să o îneci. E ca un mic avertisment. În general, femeile Berbec sunt creaturi drăgălașe. Asta, desigur dacă vă place când cineva face în casa voastră un haos și se urcă la voi în cap, căci așa e mai comod de furat prăjituri.

Taur – ursoaică

Imaginea ursului provoacă cele mai controversate asociații: acesta este un animal înspăimântător, stăpânul pădurii și în același timp, un gigant amuzant care adoră mierea. Cum e de fapt în realitate? Uitați-vă la femeia Taur și veți înțelege. Ca o adevărată ursoaică preferă să petreacă mult timp în singurătate. În același timp, îi place să facă ceva plăcut, de exemplu să pescuiască sau să strângă pomușoare.

Femeii Taur, nu-i sunt pe plac străinii și este gata să-i sfâșie dacă unul din ei va nimeri sub mâna ei. Pe de altă parte, își va apăra cu fermitate copiii și familia, în timpul căutărilor sale de ceva gustos. În general, dacă vă atacă o ursoaică Taur, cel mai bine e să vă prefaceți că sunteți mort.

Gemeni – pisică de nisip

Seamănă cu o pisică domestică, la imaginea căreia au lucrat bine ilustratorii. Acest animal de pradă este întruchiparea farmecului. Chiar și la vârstă înaintată arată ca un motănaș. În același timp, această specie de pisică au reușit s-o vadă doar călătorii disperați și cercetătorii faunei sălbatice, deoarece trăiește în zonele aride sau în desert și evită cu grijă contactul cu oamenii.

Femeile Gemeni de asemenea preferă să se izoleze în lumea lor interioară, ce poate părea dintr-o parte un pustiu lipsit viață. Și, de fapt, lumea lor interioară este o adevărată metropolă dens populată. În ea poate supraviețui doar femeia născută în zodia Gemeni, străinilor li se recomandă să nu se apropie niciodată.

Rac – leoaică

Femeile Rac ca şi leoaicele au nevoie de un adevărat bărbat Leu. Unul care să fie văzut de la distanţă.

Odată ce îi va câștiga atenția, el nu va mai trebui să facă ceva – pentru că leoaica lui ca şi femeia Rac se va ocupa de tot. Va merge şi la vânătoare, va avea grijă de copii şi casa o va aduce în ordine.

Bărbatul pentru ele este protecție şi sprijin. Doar că se va comporta astfel, dacă el va rămâne un adevărat Leu. De îndată ce el va greși, apropiații leoaicei îl vor sfâșia pe ticălos, nu va rămâne nici urmă din el.

Leu – pisică domestică

Frumoasă, moale și independentă. Astăzi pisicile au atât de mulți fani, încât au devenit ca un cult al unei zeițe. Femeia Leu chiar este o zeiță care trebuie venerată.

La fel ca şi pisica, este un animal de pradă, care e capabilă să-şi omoare încet și dureros victima. Acest lucru se întâmplă doar în situații excepționale.

Dacă primește la timp hrană de clasa premium, în cea mai scumpă farfurie, atunci leoaica nu va pierde timpul pe nimicuri, preferând să savureze bucatele și să se bucure de onorurile cuvenite.

Fecioara – lupoaică

Pe lup îl hrănește mintea şi nu picioarele, cum spune un proverb celebru. Nu e de mirare că el este unul dintre cei mai vicleni și prudenți. Cu toate acestea, în haita de lupi de obicei domină lupoaica. Anume ea este responsabilă de bunăstarea tuturor.

Aproape la fel ca o femeie Fecioară. În jurul ei deseori se adună o haită de oameni, care sunt siguri că pot conta oricând pe ajutorul ei și pe sfatul ei înțelept într-un moment greu.

Lupoaica acceptă lângă ea doar oameni, care au același sânge ca ea. Nu atacă pe ceilalți niciodată fără un motiv, preferă să evite situațiile conflictuale.

Balanța – panda

Neașteptat! Mulți uită că această creatură drăgălașă este un animal de pradă, la fel ca ceilalți urși.

Rețineți, că este singurul urs din lume, care a ales vegetarianismul. Desigur ei pot mânca şi ouă, careva animăluţe mici, păsări sau insecte, însă preferă să mestece calm bambusul.

Femeile Balanţă acționează în același mod, nu atacă, decât dacă este absolut necesar, însă chiar şi atunci, se vor gândi de 10 ori, dacă merită să se implice. Nu e de mirare că femeile Balanță pacifiste sunt iubite de toată lumea.

Scorpion – tigroaică

Tigroaica este un reprezentant periculos și misterios din familia pisicilor. Tigrii atacă adesea oamenii, iar motivele acestui comportament încă nu au fost studiate. La fel de misterioase sunt și femeile Scorpion, atunci când ies la vânătoare, câștigă neapărat inima cuiva.

Desigur, le puteți întreba despre acest lucru, dar răspunsul va trezi doar alte întrebări. Ele cred că nu este ceva ieșit din comun în acest fenomen. Își vor continua vânătoarea până când nu se vor alege cu o inimă neobișnuită.

Săgetătorul – balenă ucigașă

Acest mamifer frumos este o balenă ucigașă. Acțiunile sale sunt întotdeauna exacte, iar planul de vânătoare este genial și perfect. Ele sunt foarte inteligente, acționează ca niște strategi iscusiți. Secretul principal al acestor animale – sunt relațiile cu oamenii, pe care niciodată nu-i vor ataca. Ei pot ataca numai dacă sunt prinși și băgați în delfinariu, de exemplu. Atunci se vor răzbuna.

În sălbăticie, balenele comunică cu plăcere cu oamenii. În întreaga istorie a omenirii nu au existat cazuri când balenele ucigașe ar fi atacat vreun om în sălbăticie. Nu există nicio îndoială că balenele sunt nobile, precum sunt și femeile Săgetător, care niciodată nu vor ataca pe cineva mai slab.

Lasă-ne un comentariu!
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Povestea câinelui care a salvat patru oameni dintr-un spital, după ce a intrat în flăcări să pornească alarma de incendiu

Un câine a devenit eroul a patru oameni, după ce i-a salvat din incendiul care ...

error: Content is protected !!