Află povestea celei mai triste vietăți din lume. A fost abandonată de două ori și riscă să fie eutanasiată.

Luna, o femelă de Labrador extrem de iubitoare, a fost părăsită de stăpânii ei de două ori în ultimii ani. Căţeluşa din Canada, în vârstă de trei ani, fiind foarte posibil ca viaţa ei să se oprească la această cifră dacă nu va fi adoptată până cel târziu pe 20 mai, când este programată pentru eutanasiere.

Loading...

Un apel disperat a fost lansat în mediul online de către o asociaţie canadiană non-profit care salvează câini: “Lana va împlini trei ani. Vă rugăm să ne ajutaţi să-i găsim o familie care s-o adopte pentru totdeauna. Cel târziu până pe 20 mai”.

Imaginea sfâşietoare cu Lana tristă, în colţul camerei sale de la adăpostul de câini, s-a viralizat în mediul online.

Dar căţeluţa nu este deloc aşa. Este iubitoare, veselă şi amuzantă într-un mediu diferit şi atunci când are asupra cui să-ţi reverse întreaga afecţiune.

În urmă cu aproape un an a trecut printr-o situaţie similară când a fost părăsită de primii stăpâni. Atunci au existat peste 4000 de cereri de adopţie şi s-au făcut donaţii în contul ei de peste 15.000 de dolari. În final a fost adoptată de o familie din Canada, în ianuarie 2016. După doar câteva luni a fost însă returnată adăpostului  iar pe 20 mai va fi cel mai probabil eutanasiată dacă nu-i oferă nimeni un cămin, centrul în care se află fiind în acest moment supraaglomerat.

Emoționant! Cum a fost salată o cățelușă dintr-un garaj! Din ce în ce mai mulți salvatori postează în mediul online filmulețe cu animale aflate în primejdie ce trebuiesc ajutate. Indiferent cât de greu le este să facă acest lucru, aceştia nu stau pe gânduri când vine vorba de salvarea unui vietăți aflate în pericol.

Este cazul şi lui Eden, o căţeluşă abandonată de stăpân din rasa Pitbull ce se ascunsese de câteva zile în  garajul unor americani.

Voluntarii au fost chemați să o salveze într-o zi friguroasă şi ploioasă și pentru că vietatea era foarte speriată au folosit o plasă pentru a se asigura că patrupedul nu fuge.

Aşa cum au intuit, prima reacţie a ei a fost să fugă din garaj, însă aceasta a fost blocată de plasa special adusă. Cei doi voluntari, Lisa Arturo și Julie Maigret, au reuşit cu greu să o prindă pe Eden, cum a fost numită ulterior.

În videoclipul atașat acestui material, o puteți vedea pe Eden cum se zbate ca o fiară şi lătra fără încetare, tremurând de frică.

Pentur ca au experiență în acest domeniu, aceştia o lasă să se liniştească încercând să îi câştige înce, încet încrederea. După câteva minute, Eden realizează că aceşti oameni nu-i vor răul şi se lasă mângâiată.

După câteva minute bune aceştia reuşesc să o bage într-o cuşcă specială pentru a o duce la o clinică veterinară pentru a se asigura că viaţa nu îi este în pericol.

Simţind  dragostea celor din jur, Eden se transformă într-o căţeluşă iubitoare, devotată şi recunoscătoare pentru binele ce i-a fost făcut. Finalul este cu adevărat emoţionant!

Lasă-ne un comentariu!
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Povestea câinelui care a salvat patru oameni dintr-un spital, după ce a intrat în flăcări să pornească alarma de incendiu

Un câine a devenit eroul a patru oameni, după ce i-a salvat din incendiul care ...

error: Content is protected !!