Ajutor INEDIT în plină pandemie: Un câine îi aduce alimente zilnic vecinei sale, care nu poate ieși din casă

Câinele este cel mai bun prieten al omului, oferind un exemplu pur de dragoste, sacrificiu, loialitate și curaj, cu fiecare ocazie pe care o are, de această dată, în contextul pandemiei de coronavirus. Un câine din Statele Unite este un adevărat erou pentru vecina sa, asigurându-se că aceasta își primește zilnic cumpărăturile.

Loading...

Patrupedul, pe nume Sunny, a fost dresat să facă zilnic cumpărăturile pentru vecina sa Renee, care nu poate ieși din casă, deoarece suferă de o boala pulmonară obstructivă cronică.

Stăpâna câinelui a povestit că a vrut să aibă grijă de vecina sa, care deja are probleme de sănătate, așa că și-a dresat patrupedul ca în fiecare dimineață să meargă la femeie, să ia lista de cumpărături, după care să se întoarcă cu produsele.

În fiecare dimineață, câinele face scurta călătorie pe o potecă îngustă, între cele două case din Colorado, pentru a ridica lista de cumpărături a vecinei sale, Renee, pe care o poartă în gură pentru a se întoarce la stăpâna sa.

Apoi se îndreaptă să ridice tot ce are nevoie, înainte de a se întoarce acasă, unde Sundance poartă geanta de cumpărături la vecinul său recunoscător.

„Este foarte special pentru mine. Nu știu ce m-aș face fără el, pentru că mă ajută foarte mult, așa că am vrut să îi ajute și pe alții. Și exact asta a și făcut”, a mai spus stăpâna animalului.

SUA este una dintre cele afectate țări de pe glob din cauza virusului COVID-19, depășind China la bilanțul total al deceselor, numărul acestora ajungând la 4.056 și înregistrând cele mai multe cazuri de infectare din lume: aproape 188.600.

Surse: Daily Mirror

Lasă-ne un comentariu!
Loading...

Lasă un răspuns

x

Check Also

După zeci de ore epuizante în prima linie a luptei cu COVID-19, medicii din SUA sunt ajutați de un cățel de terapie

Eroii au toate formele și dimensiunile, de această dată, patru picioare și blană, își încep ...

error: Content is protected !!