Alege un animal şi vei descoperi latura întunecată a personalităţii tale

Suntem atraşi instinctiv de lucruri care rezonează cu gândurile şi personalităţile noastre. Nu avem control asupra lor şi mintea noastră se îndreaptă către ele.

Loading...

De exemplu, o persoană introvetită va observa prima dată un colţ liniştit, chiar dacă în acel moment are loc o petrecere în camera respectivă.

Urmând aceeaşi linie, în testul de faţă, alegerea unui animal care îţi atrage atenţia cel mai mult poate spune multe despre latura întunecată a personalităţii tale.

Tu ce animal ai ales?

Lupul

Dacă ai ales lupul, e posibil ca personalitatea ta să fie la fel de complexă, misterioasă şi întunecată ca şi cea a lupilor. Şi tu, ca şi ei, nu ataci niciodată neprovocat şi, de regulă, eşti blând, dar poţi fi foarte brutal dacă cineva îţi forţează limitele.

Când te simţi ameninţat, nu reacţionezi, ci aştepţi momentul potrivit. Planifici atacul cu răbdare şi precizie, iar atunci când rivalul tău este sigur că e în siguranţă, îţi dezvălui furia. Majoritatea oamenilor te consideră inofensiv şi au impresia că pot profita de tine, dar când apar ameninţări sau provocări, acţionezi rapid şi inteligent. Te caracterizează loialitatea, dar şi furia şi răzbunarea.

Liliacul

Dacă ai ales liliacul, atunci ai o personalitate puternică compusă din mai multe straturi. Mai întâi, lumea nu este niciodată în alb şi negru pentru tine, trăieşti într-o zonă gri a vieţii. Nu eşti limitat de preocupările morale ale societăţii şi nu te conformezi niciodată regulilor, indiferent despre ce este vorba. Latura ta întunecată reiese din tot, începând cu simţul umorului până la percepţia ta asupra vieţii. De aceea eşti destul de retras, pentru că nu oricine poate vedea lucrurile cum o faci tu. Modul în care priveşti lumea este complet diferit faţă de al altora. Eşti sceptic şi nu ai te încrezi cu uşurinţă în oameni. Adevărul este că ai o personalitate care te-a ajutat să evoluezi.

Corbul

Dacă ai ales corbul, personalitatea ta este la fel de întunecată ca şi a acestuia. Eşti unul dintre acei oameni care îşi ascunde părţile negative şi defectele. Îţi dai seama de om de la distanţă şi îi înţelegi gândurile. Poţi vedea clar întunericul care se ascunde în inimile altora. La fel ca şi corbul, aştepţi momentul potrivit pentru a te dezlănţui. Eşti persistent în atingerea ţelurilor tale. Cu toate acestea, nu vei face niciodată rău dacă nu eşti provocat. Vei acţiona într-un mod cu adevărat terifiant numai atunci când cineva îţi forţează limitele.

Pantera neagră

Dacă ai ales pantera neagră, este posibil să fii o persoană misterioasă şi enigmatică la fel ca şi această creatură mândră. O Ai o combinaţie complexă de trăsături care te distinge de alţi oameni. Pe de-o parte, îi protejezi cu înverşunare pe cei pe care îi iubeşti, dar, pe de altă parte, poţi fi foarte brutal cu cei care te ameninţă. Dacă oamenii sunt buni cu tine, le eşti prieten, dar, dacă nu, vor primi ceea ce merită. Eşti blând ca persoană, dar periculos ca adversar. Latura ta întunecată iese la iveală atunci când te simţi în pericol.

Păianjenul

Dacă ai ales păianjenul, înseamnă că ai o personalitate care se poate dovedi a fi destul de întunecată. Când eşti provocat sau împins într-o situaţie pe care nu o poţi ţine sub control, ai putea fi letal. Primul lucru pe care îl faci este să-i induci adversarului sentimentul de siguranţă. Odată ce rivalul rău lasă garda jos, începi încet să ţeşi în jurul lui fără să aibă nici cea mai mică idee că va fi prins în plasă. Numai atunci când e complet captiv şi nu se mai poate opune te vei gândi la lovitura finală. Când ai terminat, de obicei, nu mai rămâne nicio urmă. Chiar dacă pari blând şi inofensiv la exterior, cei care te rănesc sau intenţionează să o facă vor avea ocazia să îţi cunoască furia.

Pisica neagră

Dacă ai ales pisica, ai o personalitate misterioasă şi dinamică. Tu eşti o persoană la fel de jucăuşă ca un pisoi, însă acest lucru este valabil în măsura în care cineva nu te ameninţă. Odată ce se întâmplă acest lucru, va ieşi la iveală partea cea mai rea din tine. Eşti răbdător, inteligent şi viclean în gândurile şi acţiunile tale. Când alegi să acţionezi, oamenii nici măcar nu te aud că vii, aşadar nu vor fi pregătiţi pentru furia cu care o să te dezlănţui. Acţionezi liniştit, aşteptând momentul perfect. Când vezi că acesta a sosit, faci o mişcare cu efect letal. Cu o astfel de personalitate, oricine alege să se pună cu tine va regreta profund momentul în care te-a rănit.

Vulturul

Dacă ai ales vulturul, este posibil să ai o personalitate terifiantă care e bine ascunsă sub atitudinea ta calmă şi blândă. Treaba este că, vulturii atacă numai când sunt nevoiţi şi mânâncă doar când au nevoie. Ca şi în cazul lor, personalitatea ta este profundă şi întunecată. Eşti foarte deştept atunci când vine vorba de rezolvarea problemelor în viaţă. Eşti foarte atent şi te concetrezi la maximum pe ceea ce îţi doreşti. Eşti viclean, dar numai cu cei care merită. În mod normal, nu ai face niciodată rău cuiva, dar cu condiţia să nu fi declanşat. Îţi arăţi această latură numai atunci când trebuie, altfel eşti mulţumit de viaţa ta.

Lasă-ne un comentariu!
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Povestea câinelui care a salvat patru oameni dintr-un spital, după ce a intrat în flăcări să pornească alarma de incendiu

Un câine a devenit eroul a patru oameni, după ce i-a salvat din incendiul care ...

error: Content is protected !!