Amendă de 1.000 de lei pentru un bărbat care și-a abandonat câinele într-un parc din București: ”Nu mai aveam bani!”

Un bărbat din București a primit o amendă în valoare de 1000 de lei după ce și-a abandonat câinele într-un parc din Sectorul 2. Potrivit Poliției Animalelor, acesta este al doilea caz de acest tip înregistrat în ultima perioadă.

Loading...

”Într-o dimineaţă de aprilie, C.P. s-a trezit mai devreme ca de obicei. Puppy – un mic Bichon maltez – îl aştepta cuminte, la uşă. De 7 ani, de când erau împreună, învăţase că urmează plimbarea de dimineaţă. Omul a luat zgarda şi hăinuţa specială care să-l ferească de frig pe căţel. L-a îmbrăcat şi, legaţi de lesă, au ieşit în parcul Cosmos din cartierul Pantelimon. L-a legat pe Puppy de un gard şi a plecat”, a scris Poliţia Capitalei pe Facebook.

Tânărul a găsit un câine singur și a vrut să vadă cum îl cheamă, doar că pe medalionul animalului a găsit un mesaj de-a dreptul surprinzător!

Proprietarul a fost identificat prin intermediul Registrului de evidență al câinilor cu stăpân, pentru că acesta avea cip de identificare.

Bărbatul de 65 de ani a mărturisit că și-a abandonat câinele din cauza problemelor financiare pe care le avea în ultima perioadă.

“Am îmbrăcat câinele, am ieşit în parc şi l-am legat de un stâlp. Am rămas câteva minute să văd dacă îl ia cineva. Când am văzut că este luat de o femeie, am plecat”, a declarat C.P. inspectorilor Poliţiei Animalelor.

Bărbatul a mai mărturisit că nu ştia că fapta sa constituie contravenţie şi nici că avea posibilitatea de a-şi ceda animalul de companie unui adăpost.

Lasă-ne un comentariu!
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Povestea câinelui care a salvat patru oameni dintr-un spital, după ce a intrat în flăcări să pornească alarma de incendiu

Un câine a devenit eroul a patru oameni, după ce i-a salvat din incendiul care ...

error: Content is protected !!