Angajații unei autogări au decis să aibă grijă de câinii vagabonzi! Vezi cât de bine le-a reușit!

Zilele friguroase de iarnă sunt tot mai aproape și a venit timpul să ne gândim, cum să petrecem serile îndelungate acasă. Înfășurați în plapume, cu o cană de ceai sau ciocolată fierbinte în mână, citind o carte bună sau privind o emiusine preferată.

Loading...

Dacă ai un animal de companie, permite-i să stea alături de tine, așa va simți căldura ta și îți va oferi sentimentul de confort. Din păcate, câinii fără adăpost nu au parte de un colțișor călduț și sigur, unde ar putea să-și petreacă nopțile de iarnă.

Iată că într-o autogară din Brazilia a fost organizat un așa-numit adăpost pentru câinii vagabonzi…

La o gară de autobuze din orașul Curitiba, Brazilia, acum locuiesc trei câini vagabonzi – Max, Pitoko și Zoinho. Atunci când angajații autogării au văzut acești câini în stradă, ei au decis să le permită să doarmă înăuntru, pentru ca aceștia să se poată încălzi atunci când este frig afară.

Însă bunătatea oamenilor nu s-a terminat aici. Pe lângă hrană, apă și adăpost, fiacare câine are un pat confortabil, confecționat din niște anvelope vechi și plapume groase. Câinii nu sunt nevoiți să doarmă pe podeaua rece.

Ei vin la această gară în fiecare seară și sunt foarte recunoscători față de oamenii buni la inimă, care le-au schimbat viața și au grijă de ei.

Una din angajații administrației orașului Curitiba a împărtășit istoria despre acești câini pe rețelele de socializare și postarea ei a devenit foarte populară. Fabiana Rosa înțelege, cât este de importantă grija față de animalele nevoiașe.

,,Trebuie să înțelegem, că planeta noastră este o casă nu doar pentru noi, oamenii. Dumnezeu a creat animalele, pentru a ne învăța să iubim necondiționat” – a scris Fabiana în postarea sa.

Lasă-ne un comentariu!
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Un câine a fost găsit abandonat și legat de o bancă, în parc, cu un bilet alături. Ce scria pe bilet…

Un câine a fost găsit abandonat și legat de o bancă într-un parc din capitala ...

error: Content is protected !!