Animale inainte si dupa ce-au fost adoptate! Ai mai vazut caini care RAD si pisici care ZAMBESC? :)

Noi am ramas fara cuvinte cand am vazut asta. E gasit aici si poate o sa va convinga sa adoptati un animalut 🙂

Loading...

Cum s-a terminat cea mai mare AVENTURĂ a unui câine campion. Cum a DISPĂRUT Gale pe aeroportul din Atlanta

Autoritățile aeroportului din Atlanta, SUA, unul dintre cele mai aglomerate din întreaga lume, au fost puse pe jar după ce un câine de rasă cu pedigree și cu multe diplome obținute la concursuri canine, a dispărut. Acest lucru s-a întâmplat chiar în momentul cân trebuia să fie îmbarcat într-un avion cu destinația Olanda. După trei zile de căutări, patrupedul a fost găsit.

Stăpânii câinelui au trecut prin momente groaznice pâna când au intrat din nou în posesia lui: „După cum vă puteți imagina, este cel mai groaznic lucru care se poate întâmpla…”, au mărturisit ei.

Gale, o cățelușă din rasa amstaff, în vârstă de aproximativ doi ani, a călătorit până în America pentru un concurs canin la care a participat. După gală, câinele fusese încredinţat unui îngrijitor în timpul călătoriei către casă, în Olanda, la stăpânii ei, însă câinele a dispărut fără urmă.

Potrivit companiei aeriene, Gale a scăpat din cuşcă, în timp ce era urcată în aeronavă. Imediat, au început şi căutările, iar pasagerii au fost şi ei rugaţi să raporteze dacă o văd prin aeroport.

După trei zile de căutări, căţeluşa a fost găsită, tocmai când stăpânii începuseră să-şi piardă speranţa. Acum, Gale este din nou în braţele aparţinătorilor, după cea mai mare aventură vieţii ei, potrivit stirileprotv.ro.

Lasă-ne un comentariu!
Loading...

Lasă un răspuns

x

Check Also

Faceţi cunoştinţă cu Gringo – Motănelul mustăcios care topeşte orice inimă cu drăgălăşenia lui

Nu există nicio îndoială că pisicile ocupă primele locuri în topul preferinţelor utilizatorilor de internet ...

error: Content is protected !!