Așa arată dragostea dintre un băiat bolnav de autism și un câine

Povestea unui copil bolnav de autism a ajuns virală și a sensibilizat o mulțime de oameni din lumea întreagă.
Kainoa Niehau se luptă cu un maladie incurabilă și nu poate fi atins, îmbrățișat, spălat, nici măcar de mama sa Shannon.

Loading...

Baiatul și-a dorit mulți ani un câine. În urmă cu doi ani de zile părinții l-au înscris pe lista de așteptare a unei clinici din Ohio, care oferă câini special antrenați pentru persoanele cu dizabilități.

După o lungă așteptare, în viața lui Kainoa a apărut un nou prieten, Tornado. Pentru prima dată, băiețelul s-a lăsat atins. Tornado a fost singura ființă pe care copilul a lăsat-o să îl atingă.

“Ca mamă am văzut nenumărate momente dificile și dureroase prin care copilul meu a trecut și am plâns tot de atâtea ori, ba chiar mai mult. Acum am plâns dintr-un cu totul alt motiv. Este un sentiment pe care nu-l pot descrie.”, a scris Shannon pe Facebook.

Se pare că și animalele fac minuni și sunt un adevărat beneficiu pentru copiii autişti.

Câinele ăsta călătorește mai mult decât tine

Câinele călător este un Jack Russell Terrier cu spirit de aventură. Are șapte ani și nu ratează nicio vacanță împreună cu proprietarii lui.

Patrupedul ăsta nu numai că este cel mai răsfățat membru al familiei, însă călătorește mai mult decât a făcut-o cineva din redacția noastră. Până în prezent a vizitat 22 țări și a avut parte de tratamente regale.

Csf, ncsf, numai viață de câine să nu ai. Însă până la următorul nostru concediu, propun să ne inspirăm de la câinele ăsta și să ne completăm lista cu destinații de vacanță.

 

 

 

Lasă-ne un comentariu!
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Un câine a fost găsit abandonat și legat de o bancă, în parc, cu un bilet alături. Ce scria pe bilet…

Un câine a fost găsit abandonat și legat de o bancă într-un parc din capitala ...

error: Content is protected !!