Au imperecheat o femela-Tigru cu un Leu. Cum arata puii lor. Oamenii s-au imbulzit sa-i vada

La Grădina Zoologică din California au încrucişat o femelă-tigru cu un leu. Acest gen de împerechere este des întâlnit peste Ocean. Puii care rezultă dintr-un astfel de cuplu se numesc ligri.

Loading...

Un ligru este un animal hibrid, rezultat din împerecherea între un leu mascul și o femelă de tigru. Ligrii arată ca un leu cu pete difuze. Sunt cele mai mari feline din lume, având ca rival doar pe tigrul siberian. Ligrii împărtășesc cu tigrii plăcerea pentru înot, ceea ce-i diferențiază de lei. Cât de drăguţi sunt „ligrii”!

Bonus: Un polițist a văzut o mașină lăsată în soarele puternic, iar când s-a uitat înăuntru, a văzut un bebeluș. Nu a stat pe gânduri și a spart geamul, însă când a descoperit ce e acolo, a încremenit:. Când un ofițer de poliție a observat o mașină lăsată în soarele puternic iar înăuntru și-a dat seama că se află un bebeluș, acesta a avut un mare șoc atunci când și-a dat seama ce se întâmplă, cu adevărat.

Ofițerul de poliție Jason Short a văzut un bebeluș care părea înfășurat într-o păturică, deși afară era foarte cald, iar copilul se afla înăuntru, fără să fie ajutat. De-a lungul timpului, mulți copii și-au găsit astfel sfârșitul, după ce părinții i-au lăsat în mașină pe caniculă, ca să meargă la cumpărături. Polițistul a decis să ia măsuri imediate: „Era învelit într-o păturică și tot ce puteam vedea era piciorușul afară, desculț, iar lângă el se afla un biberon cu lapte”, a dezvăluit ofițerul.

Așa că a spart geamul cu bastonul său, în încercarea de a face aer copilului blocat în mașină. „Apoi mi-am pus degetele în gura lui și am văzut că nu pot face acest lucru. Și apoi mi-am dat seama că este o păpușă”, a mai spus polițistul. Și nu s-a înșelat, căci o asemenea păpușă care seamănă cu un bebeluș adevărat este foarte valoroasă și costă aproximativ 2000 de dolari. Ea este deținută de Carolynne Seiffert, care are 40 astfel de păpuși și pe care a început să le cumpere când și-a pierdut fiul. „Am râs și am fost rușinată de toată această întâmplare. Nu știi cum alege lumea să se poarte atunci când pierde ceva în viață”, a mărturisit femeia.

Pentru a nu se mai întâmpla asemenea incidente, aceasta a creat niște stickere pe care le-a lipit pe mașină, în care îi anunță pe trecători că ceea ce pare a fi un bebeluș nu este decât o păpușă. Poliția s-a oferit să plătească pentru înlocuirea geamului, deși acțiunea polițistului a fost mai mult decât justificată.


 

Lasă-ne un comentariu!
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Povestea tristă a cățelului care a rămas singur în curtea în care a trăit 3 ani după ce stăpânii au murit …

Poveste impresionantă în Suceava, unde un câine bătrân a rămas în curtea în care a ...

error: Content is protected !!