Au mers să salveze un câine al străzii: însă nu se aşteptau ca acesta să nu vrea să plece fără cel mai bun prieten al său

Legătura dintre doi câini care convieţuiesc împreună este de cele mai multe ori una foarte trainică şi de durată. Patrupezii se ajută între ei, ajungând chiar să nu se despartă niciodată oricare ar fi situaţia de fapt. Acest filmuleţ ne oferă o lecţie de viaţă incredibilă pe care ar trebui să o înţelegem la reala ei valoare.

Loading...

Într-una din zile, o echipă de voluntari de la asociaţia „Sidewalk Specials” din Cape Town, Africa de Sud, a fost solicitată pentru salvarea unui câine fără adăpost aflat într-o stare deplorabilă din cauza lipsei de hrană şi a deshidratării. Era o căţeluşă pe care salvatorii au numit-o No Name şi care a primit bucuroasă hrana din mâna lor.

În timp ce o hrăneau, patrupeda s-a depărtat încet uitându-se în spate pentru a verifica dacă oamenii vin după ea de parcă ar fi vrut să spună: „Urmaţi-mă!” Căţeluşa nu voia să plece din acel loc fără prietenul ei, un căţeluş la fel de neglijat ca şi ea. Era evident că şi celălalt câine, numit ulterior No Name 2 şi care tremura încontinuu trebuia salvat din acel loc insalubru.

Cu ajutorul donaţiilor şi popularizării în mediul virtual a poveştii lor incredibile, cei doi prieteni canini au ajuns să fie adoptaţi de aceeaşi familie. Acum, numele lor sunt Grace-Kelly şi Hope, iar cei care i-au adoptat ca animale de companie îi îngrijesc şi îi preţuiesc aşa cum se cuvine. Un adevărat miracol pentru două suflete chinuite!

Lasă-ne un comentariu!
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Povestea câinelui care a salvat patru oameni dintr-un spital, după ce a intrat în flăcări să pornească alarma de incendiu

Un câine a devenit eroul a patru oameni, după ce i-a salvat din incendiul care ...

error: Content is protected !!