Au pus un căţeluş nou-născut lângă mama-pisică şi pisoii ei. Ce s-a întâmplat după aceea?

Comportamentul unor animale poate fi atât de imprevizibil şi neobişnuit, încât legăturile care se stabilesc între ele ne lasă de multe ori fără cuvinte. Imaginile ne înfăţişează o pisică afectuoasă care a adoptat un căţeluş abia venit pe lume pe care îi creşte cu multă dragoste alături de pisoii ei. Ca orice mamă iubitoare, ea le acordă atenţie tuturor în egală măsură şi doreşte să îşi ţină toţi „copiii” cât mai aproape de ea.

Loading...

Se poate întâmpla destul de des ca o familie să aibă deopotrivă şi câini şi pisici, animale obişnuite de felul lor, dar care uneori au reacţii cu totul surprinzătoare. Este şi cazul aceastei pisicuţe tigrate, care nu a ezitat să adopte cu mare uşurinţă un căţeluş abandonat în vârstă de numai câteva zile. Instinctul matern al acestei feline este cu totul special ceea ce îi bucură nespus pe stăpânii ei.

Privirea aprobatoare şi mieunatul blând le dau de înţeles stăpânilor că puiul de căţel va fi în siguranţă în preajma ei şi că nu sunt motive de îngrijorare. E uimitor cât de naturală este reacţia pisicii şi cât de uşor o acceptă puiul de căţeluş pe această mamă adoptivă. Felina caută să-i ofere căldura corpului ei aşa cum face de obicei pentru pisoiaşii ei.

Fără îndoială, instinctul matern va merge chiar mai departe şi pisica noastră îl va alăpta şi pe acest căţeluş alături de propriii pui. Cum să nu te înduioşezi când vezi câtă afectivitate şi dragoste poate oferi chiar şi o pisică?!

Lasă-ne un comentariu!
Loading...

Lasă un răspuns

x

Check Also

Faceţi cunoştinţă cu Gringo – Motănelul mustăcios care topeşte orice inimă cu drăgălăşenia lui

Nu există nicio îndoială că pisicile ocupă primele locuri în topul preferinţelor utilizatorilor de internet ...

error: Content is protected !!