AZI! Lord, cățelușul furat, a fost găsit de polițiști și adus acasă! HAPPY END

Un cățeluș și o familie fericită…
Update: Lord a fost recuperat de la autor, iar in acest moment este in drum spre casa. Proprietarul cățelușului a transmis un mesaj:

Loading...

„In numele meu si al familiei mele, va multumim tuturor pentru ajutorul acordat. De asemenea, le multumim politistilor din cadrul Politiei Orasului Ludus care au desfasurat activitati pentru identificarea autorului si recuperarea cainelui. Nu in ultimul rand, le multumim posturilor de televiziune care au mediatizat cazul si site-urilor care l-au publicat.”

Poze cu Lord dupa ce a fost recuperat. E putin trist dupa cele petrecute, dar suntem siguri ca isi va reveni rapid stiind ca este acasa langa familie…

Va reamintim ca în 13.02.2019, ora 23:48, cainele unei familii de mureseni, din localitatea Ludus, Lord – un labrador rasa pura, a fost furat de catre trei indivizi. Acestia au fost surprinsi de camerele de supraveghere, iar fata unuia dintre ei este vizibila.

INEDIT. Călin, cățelul și berea Noah, o afacere mureșeană născută din pasiune!

Călin Ignat, un tânăr din Târgu Mureş, fost fotbalist, produce bere artizanală, pe care a „botezat-o” cu numele câinelui său, un Golden Retriever, pentru că patrupedul a fost tot timpul lângă el cât a experimentat, iar brevetul de producţie l-a obţinut în ziua când Noah a împlinit 10 ani.

Călin Ignat lucrează singur sau ajutat de rude şi prieteni la producţia de bere artizanală, o afacere care a pornit mai degrabă ca un experiment făcut în casă pe care, în doi ani, la dus la o capacitate de producţie de aproximativ 3.000 de litri pe serie.

Numele băuturii este „Noah”, la fel cu numele căţelului familiei care l-a însoţit permanent, încă de când a reuşit să facă prima porţie de bere, iar brevetul de fabricaţie l-a primit chiar în ziua când acesta a împlinit 10 ani.

Tânărul antreprenor, în vârstă de 35 de ani, fost fotbalist, nu a făcut studii în domeniu însă, pentru a-şi atinge visul, a învăţat singur din cărţi de specialitate comandate pe internet şi din experienţa altor producători, din Cluj şi Bucureşti, care au fost gata să-l ajute cu sfaturi, când a avut nevoie.

Deocamdată este o afacere de familie, în care cea mai mare parte din treabă o face el. Prima cantitate scoasă pe piaţă – 500 de litri, a produs-o la sfârşitul anului trecut şi s-a vândut în două zile. Imediat a început să pregătească a doua şarjă, iar prepararea ei durează aproape o lună.

El a mai adăugat că berea Noah va putea fi găsită la sfârşitul acestei luni într-un magazin specializat din oraş ”unde găseşti cele mai bune beri artizanale”, în pub-uri şi restaurante. Are comenzi şi din alte oraşe din ţară, însă doreşte ca berea lui să ajungă, în primul rând, la târgumureşeni.

 

Lasă-ne un comentariu!
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Un câine a fost găsit abandonat și legat de o bancă, în parc, cu un bilet alături. Ce scria pe bilet…

Un câine a fost găsit abandonat și legat de o bancă într-un parc din capitala ...

error: Content is protected !!