Băiatul adoptă un câine al străzii pentru a scăpa de singurătate – acum prietenia lor emoţionează o lume întreagă

Câinele este cel mai bun prieten al omului, aşa cum se spune.

Loading...

Şi există mult adevăr în spatele acestei afirmaţii.

Acest băiat a stabilit o frumoasă prietenie cu un căţel pe care l-a găsit pe stradă, iar pozele celor doi au înduioşat inimile a milioane de oameni.

Rommel Quemenales are 11 ani şi locuieşte în oraşul Quezon din Filipine.

Maria Kabs a publicat fotografiile lui Rommel pe Facebook. L-a găsit pe stradă împreună cu micul său căţeluş şi a fost atât de emoţionată, încât a trebuit să imortalizeze câteva poze cu cei doi prieteni.

După ce a publicat fotografiile pe reţeaua de socializare Facebook, acestea au primit o atenţie deosebită din întreaga lume.

Rommel i-a spus Mariei că părinţii lui s-au despărţit când era mic. Are o soră mai mare într-un alt oraş şi merge să o viziteze atunci când îşi poate permite. Visează să se întoarcă la şcoală într-o bună zi. El a avut posibilitatea să meargă la şcoală doar până în clasa a doua.

În urmă cu o lună, l-a găsit pe acest căţeluş abandonat. El l-a adoptat şi i-a pus numele Badgi, aşa că acum are un prieten care să stea cu el şi care să-i alunge singurătatea.

„Mă doare sufletul să-l văd pe Rommel. Îmi doresc ca el să poată merge la şcoală şi să trăiască într-o casă caldă şi sigură cu familia şi câinele lui.” – mărturiseşte Maria.

Este incredibil că băieţelul are atâta dragoste şi compasiune chiar şi după necazul prin care a trecut.

Lui Badgi nu-i pasă dacă stăpânul său este bogat sau sărac, se odihneşte în siguranţă în braţele lui Rommel şi îl iubeşte din toată inima.

Distribuiţi acest articol dacă povestea emoţionantă a lui Rommel şi a prietenului său v-a impresionat!

Lasă-ne un comentariu!
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Povestea câinelui care a salvat patru oameni dintr-un spital, după ce a intrat în flăcări să pornească alarma de incendiu

Un câine a devenit eroul a patru oameni, după ce i-a salvat din incendiul care ...

error: Content is protected !!